EN RIKTIGT, RIKTIGT DÅLIG DAG

Nu ska Jennifer klaga på världen.

Jag orkar inte. Jag vill inte.

Jag vill inte att verkligheten ska vara som den är. Jag VILL inte.
Varför är inget som det borde? INGET är ju fan som det borde!

Folk som förtjänar bra saker... neeeej dom ska bli sjuka och panka och misshandlade och jag vet inte vad. Sen finns det ashål som bara glider genom livet. Varför är det så? Jag hatar verkligheten!
Människor som bara TOTALT skiter i andra, skiter i vad som händer och bara tar en ångvält och KÖR ÖVER människor som inte ens förtjänar det. Sen lägger de i backen, och gör samma sak igen. Alltså jag orkar bara inte med sånt här. Hur kan man HELT sakna samvete? Alltså det är ologiskt! Kan det inte komma en vetenskaplig förklaring så man åtminstone kan fatta VAD det beror på?????

"Love hurts", det borde väl inte stämma? För RIKTIG kärlek, ren kärlek, äkta kärlek, det gör väl inte ont???
Aaaaaaah. Jag VILL INTE MER.

Visst, jag fattar att livet helt enkelt är orättvist. Men det måste väl ändå finnas en gräns??? Neeeeeej det gör det inte. Det bara toppas, hela tiden! Hela tiden måste man vakna upp och tänka "OJ kunde det t o m bli SÅ HÄR illa!? Imponerande."

TILL EXEMPEL, bara ett litet exempel:
Fredric Reinfeldt. Han är den trååååååkigaste människan i hela Sverige. Sen går majoriteten av svenskarna och röstar på att han ska bli Sveriges statsminister. SVERIGES STATSMINISTER. VÄRLDENS TRÅKIGASTE MÄNNISKA. Fattar ni hur mååååånga sköna människor det finns, som sprider glädje och vill andra väl. Men ändå, mot alla odds har vi en alien som styr vårt land. HUR kan det bli så? Det är ju bara så fel!

Och sen kan man intala sig hur mycket som helst och blunda hur mycket som helst men det kommer ändå inte ändra på hur verkligheten verkligen ser ut.

MEN VET NI VAD?
Om jag inte skulle blunda och intala mig att saker är bättre än vad de är så skulle jag legat begravd för länge sen! Det finns kanske några som inte har någon vägg eller sköld emellan och bara absorberar verkligheten, DIREKT från verkligheten. Då kan jag bara ta hatten av för dem men jag klarar fan inte av det.

Det är mycket bättre att leva i en låtsasvärld. Man blir mycket lyckligare då.

BAJSA PÅ VERKLIGHETEN, den kan kyssa mig i röven!

ÄR DU HÖG?

Kan tänka mig att folk får den tanken när de läser vissa av mina blogginlägg, för jag får nämligen det själv när jag läser dem i efterhand.

Känner mig som en sån där typisk tonåring som undrar om det bara är jag som tänker och känner så här.

Något jag alltid har fascinerats av är stjärntecken. Jag är född i fiskarna, och läser man om oss så stämmer nästan varenda liten detalj in på mig. Jag undrar hur det funkar, om det stämmer lika bra när det gäller allt inom stjärntecken, t ex det här med att matcha. Det står t ex att vattentecken funkar bäst ihop. Vilka är fiskarna, kräftan och skorpionen. Och även att vi ska funka bra ihop med jord, t ex oxen. Nuuuu är det ju så här att jag har träffat både jord- och vattentecken förut som det då sägs att jag ska passa så bra ihop med. Vilket uppenbarligen inte stämde.
Ron är lejon, eldtecken. Och ja, vi är motsatser när det gäller vissa saker men lika när det gäller annat.

Så frågan är hur mycket det egentligen stämmer. Sen kan ju inte alla som är samma stjärntecken vara exakt lika dana. Men hur pass lika är man då egentligen? Förvirrande. Och som den fisk jag är så är jag ju lättförvirrad. Waaah.

Känner att jag får addera en odjup lista på mina favoritsaker:

Träd - Ek
Skor - Helst inga, men får säga sneakers
Djur - Elefant
Årtal - Oj... Får nog säga 60- och 70-tal
Bil - Gillar Fiat 500. Enda bilen jag har koll på haha
Dialekt - Norrlänska
Färg - Hmm.. lila tror jag. Och grön. Och vit.
Aktivitet - Dansa
Filmgenre - Barnfilm
Väska - Föredrar fickor
Blomma - Solros och blåsippa
Hårfärg - På mig eller? Min egen. Och det är mörkbrun.
Musik - Hiphop r&b soul reggae dancehall pop klassiskt.... osv, ända tills vi kommer till metal - där tar det stopp
Komiker - Jim Carrey, Will Smith, Johan Glans. Omöjligt att välja en där!
Film att gråta till - typ alla av Tyler Perry
Affär - Indiska
Serie - SATC, Family guy
Känsla - Lycka!
Dryck - Flädersaft och varm choklad
Egenskap hos dig själv - Öppen
Årstid - SOMMAR!

Ah just det, jag är sjuk. Magsjuka men trodde först det var magsår eller nåt, hade så sjuuuuuuuuukt ont i magen, åkte nästan in till akuten men va så trött så somnade istället. Nu känns det bättre men fy fasen för att va dålig i magen... Vill inte gå in på detaljer.

TILL LOVISA: Jag fick ditt sms och svarade, har nu addat dig på skype men du har icke synts till än så länge.


In other news, jag har varit utan facebook i en månad nu och är lite smått orolig över hur många som har haft reaktionen: VAD HAR HÄNT?? VARFÖR? VA? VARFÖR TOG DU BORT DEN? VAAAA?

Guess what. Life goes on, med eller utan facebook. Men jag kommer troligen tillbaka, om det skulle locka.

Nu är det tandborstning och säng på schemat, god natt!

RSS 2.0