DEN LILLE APAJÄVELN

Helt ärligt nu, det finns ingen snygg rasist. Jag har i alla fall aldrig sett nån i hela mitt liv. De ser alltid så efterblivna ut och har alltid jättefula kläder. Vill man ha konkreta exempel så kan jag ge det också:
Kolla på Jimmie Åkesson.
Kolla på Björn Björkqvist.
Kolla på en viss Ek i khamn.

Smaken är visserligen som baken men de som attraheras utav någon av dessa tre kan inte ha satt ribban särskilt högt.
Det kryllar av dem i khamn så för de med den smaken kan jag varmt rekomendera en utekväll där för att ragga!

Det här väckte ett väldigt, väldigt roligt minne från en kväll då jag var ute på Harrys, khamn. Jag gick nämligen förbi en kille som kallade mig för "jävla neger". Och mycket riktigt, han var ful.
Men det roligaste med det här är ju dock att jag inte är särskilt svart nån stans på min kropp.
- Ursäkta? Vet du vad en neger är?
- Ja
- Och ändå kallar du mig för en?
- Ja
- Är du dum i huvet?
- Näe men du är ju det
- Neger?
- Ja

HAHAHAHHHAHAHAHHAA!!!!!! Jag skrattar varje gång jag tänker på detta.

Om man säger så här.. Jag är hellre svart, arab, kines, eller svensk-algerier vafan jag är hellre en daggmask än att vara både blek, ful och dum i huvet samtidigt så på det sättet kan såna som han få kalla mig för vad de vill.

Det som gör mig mest förbannad är att i den jävla ashålan så är allt sånt här helt accepterat. Ingen reagerar ens.
När vi skulle ta studenten hade Eken anordnat en skattjakt där man bl a skulle leta upp "en neger, pluspoäng om DEN är bra på fotboll".
Jag minns inte hur många som tog studenten men det var i alla fall flera 100 och det var endast 2 elever som reagerade på detta och det var jag och Ellen. + personen som anmälde (vad jag vet)

Folk tyckte att vi var "töntiga som gjorde en så stor grej av det" men det var fan det bästa jag gjort på gymnasiet. Äntligen fick man visa offentligt att det inte är ok. Det fanns t o m personer i vår umgängeskrets som tyckte att "vi överdrev" och att "det var onödigt" och att "de fick skit för det för att de också är esteter".
Kunde inte bry mig mindre. Då kan de umgås med Eken istället för mig för man får fan stå för antingen det ena eller andra. Fast just det "Ek är ju shysst, han har inte gjort oss nåt" näe hitler har inte gjort mig ett skit så jag kan inte argumentera emot honom.

Man ska stå för vad man tycker och man ska inte låta sånt där accepteras för det är rasism (surprise). Jag är så stolt över att jag och Ellen gjorde det. Och alla andra, varenda en skäms jag över. Även över de som tyckte det var fel men inte vågade säga ett skit. Det är så fegt och faktiskt dubbelmoral.

En sak som är helt sant är att jag tackar Gud varje dag, VARJE DAG för att jag inte bor kvar i Karlshamn.
Det har inte bara gått utför för den staden, den är totalt körd. Studenten var bara ett av alla bevis på hur långt det har gått.


Några fler konkreta ex/bevis på att rasister/nazister är så fruktansvärt fula.
Fyi så har alla ovan kriminell bakgrund som skadegörelse, misshandel, våld mot tjänsteman, vapenbrott, mened, olaga hot med mera. Vilket betyder att de har kostat samhället, alltså alla oss skattebetalare en massa pengar så är det några som borde bort från landet så är det såna som dem.
http://www.expo.se/2006/48_1541.html

DET ÄR VÄL INTE HELA VÄRLDEN?

Nånting som jag väldigt ofta, jag skulle vilja säga FÖR ofta, lägger märke till är att folk suckar åt och tycker saker är jobbiga som faktiskt inte ens är jobbiga i verkligheten.

För att ge några exempel:
1)
- Kan du köra mig till stan?
- ÅÅÅÅÅH måååste du in dit just idag!?!?

Sen när blev det jobbigt att köra bil? Det är ju bara att sätta sig, köra iväg, köra tillbaka. Sen är det klart.

- Du kan väl ta cykeln? <--- Det är faktiskt jobbigare att cykla än att köra bil!
Att det är BÄTTRE för alla att ta cykeln istället är en helt annan sak.

2)
- Kan du städa upp efter dig?
- AAAAAH JA JA JA!!!

Det är en självklarhet och inte jobbigt för fem öre. Det blir ju vad man gör det till!
Såna personer borde lära sig att tänka ett steg längre. Det tar t ex bara 20 sekunder att diska ett glas direkt efter man har druckit ur det. Men låter man det stå och torka in och sen gör lika dant med 7 glas till så blir det mycket jobbigare och tar mycket mer tid och energi. Väldigt logiskt.

3)
- ÅÅÅH NEEEJ!!!!!
- Vad är det!? Har det hänt nåt!?
- Neeeej men juicen är slut. Åååååh fan ocksåååå...

Man kan dricka vatten en dag utan att dö, tro det eller ej! Bor man nära en affär är det bara att knata ner och voila, det stora feta juiceproblemet är som bortblåst.


Kom igen, det är väl inte hela världen? TA DET LUGNT.
Finns mycket värre saker att gnälla över.
Som t ex att det finns ett parti som heter Sverigedemokraterna som säkert kommer komma in i riksdagen nästa val. Det är nåt att lägga sin gnäll-energi på, så var så goda och sätt igång och gnäll!




Någon skjutsar sina barn till skolan.

BANANLÅDOR

Imorgon ska jag flytta för tionde gången i mitt liv och jag har snart levt i 20 år vilket betyder att jag i snitt har flyttat en gång varannat år. Detta 10-gångers-jubileum ska jag fira på torsdag samtidigt som jag firar att det tionde året på 2000talet kommer. Passande tycker jag!

Ska jag vara ärlig så är det ju inte så himla jättekul att flytta. Och ni borde lita på mig när jag säger det för jag har faktiskt en väldig erfarenhet.
Själva grejen att få ett nytt hem kan vara kul, men själva flytten är en väldigt långtråkig och slitsam process. Speciellt när man saknar armmuskler och alltid flyttar till lägenheter, dvs alltid får bära i trappor.
Det är den biten som är mest jobbig. Den tråkigaste biten är att packa ner alla sina saker i lådor. Man kan tro att det går snabbt men av nån anledning så gör det aldrig det. Kanske gäller detta bara mig då jag allmänt är en ganska långsam person, men jag tvivlar på det.

Den roliga biten är att packa upp. Nerpackningen är över och man har återhämtat sig från allt slit i trapporna. Man får känslan av att man kan inreda på nytt och det är ju kul. Tyvärr blir ju alla rum relativt lika eftersom man har samma möbler varje gång. Men ändå är detta utan tvekan det roliga med att flytta.

Dock vill jag varna för att risken finns för att man är så trött på flytten så att man lever i ett rum fullt av lådor i veckor. UNDVIK DETTA. Det drar ut på åh-vad-det-är-jobbigt-att-flytta-känslan eftersom man varje dag får leta efter saker man behöver som ligger nerpackade. Rummet blir stökigt, man kommer ingen vart och när man väl ska packa upp så är det mycket jobbigare än det hade varit om man gjort det direkt.

Just den här gången är allt tråkigt och jobbigt värt det eftersom vi får lägre hyra + ett förstahandskontrakt.

Förra gången var det ännu mer värt det eftersom jag den gången flyttade från Karlshamn till Malmö.
Ja, jag kan faktiskt säga att det var en av de absolut lyckligaste dagarna i mitt liv!

Så för att sammanfatta:
Nåja, vad är väl en dag med bananlådor? Den kan ju va alldeles dötrist och långtråkig och tråkig och alldeles.. alldeles underbar!

CARL XVI GUSTAF WEISE?

Det är dags att avskaffa kungafamiljen nu alltså. De sitter verkligen på övertid. Visst kan det vara trevligt att bevara traditioner, men kom igen, hur roliga är de? De åker ut och vinkar lite då och då och är med i TV ibland. Carl Gustafs huvud pryder svenska kronan.
Allt de gör är med andra ord att visa upp sig. Och det kostar skattebetalare 100 MILJONER KR OM ÅRET! Är det värt det?
HUNDRA MILJONER. Det är pengar som skulle kunna gå till vård, skola, ja alla andra saker som är viktigare än att få se dem visa upp sig i fula hattar och feta juveler.
Dessutom är kungafamiljen inte ens en fin tradition, det bara skriker pissigt klassamhälle om det. Skulle de vara viktigare eller finare bara för de har kungligt blod? Eat shit.

Själva familjen har jag inget emot som sån, de kan inte hjälpa att de har hamnat där och att nötter i svenska folket vill ha kvar dem.

Kungen är ju faktiskt rolig t o m och jag har verkligen världens bästa idé. Kungen borde ta Arne Weises plats på julafton! Han hade passat perfekt där i stolen och tända ljuset. Han får något att göra och svenska folket får ju två traditioner i en smäll.



Jag skrattade när jag gjorde bilden men jag menar allvar,
för VEM kan tacka nej till det här?


VI SOM VÄGRAR HARRYS OCH CLUB MINGEL PÅ JULDAGEN

En grupp för de som inte håller med resten av Karlshamns invånare om att Harrys och Club Mingel i Karlshamn är helgens/livets höjdpunkt.

I vetskap om att så många karlshamnares FB-status på juldagen kommer att vara i stil med "nu blir det förfest och sen vidare till harrys!" har vi fått nog.
Därför tänker vi vägra Harrys och Club Mingel på juldagen, då det kommer vara som mest invasion.

God Jul!


Nu har jag och Linnea gjort en grupp på facebook. Joina den!


WHAT'S THE DEAL?!



Jag har bara en fråga:
VARFÖR?
Hela grejen men framför allt.. läpparna?

Igår tittade jag i min lillebrors skolkatalog (observera att han nu går på GYMNASIET), och hela katalogen var till min stora skräck invaderad med såna tjejer och med killar som såg ut så här:



Jag bara undrar, VAD ÄR GREJEN!?
Och är detta endast ett svenskt fenomen, eller är det en epidemi som har spridits worldwide?

BITCHBLICKEN

^o) = bitchblicken på msn.

och när folk gör den in real life, hur fult är inte det?

Ursäkta antalet svordomar i en enda mening men:
Bitch-blicken, alltså THE bitch-blick, är så jävla fucking UTE för fan i helvetet och alla som gör den ser bara extremt jävla oattraktiva ut och får motsatsen till respekt i gengäld så sluta för bövelen att göra den era fula fanskap.

Ni vet det alla vuxna säger till barn som skelar avsiktligt?
"akta så du inte fastnar så där"
Så borde alla säga till folk som gör bitchblicken!
Jag ska börja göra det, fr o m imorgon.

Jag själv hade faktiskt hellre fastnat skelande än med ett så pass förvrängt ansikte som bitchblicken. Det ser ju ut som man har kramp i hela ansiktet eller som att man har nån sorts nervsjukdom, och det ska man faktiskt inte skoja om för det är synd om dem som har det på riktigt.
Om inte annat ser man bara riktigt pantad ut och det är ju inte så tilltalande det heller.

Fast det finns ju de som fakiskt gillar att se pantade ut så till dem kan jag väl bara säga grattis då att de har hittat den perfekta posen.


Nighty night.

FÖRBANNAT

Det vilar en förbannelse över sex.
Det gör ju det faktiskt.
Man kan t o m dö av det.
Ändå sexar vi som kaniner.
Inte konstigt att sex står för så mycket synd inom många religioner.
Man skulle kunna se alla könssjukdomar som ett straff från Gud.
Och inte bara religioner, att folk rodnar och blir obekväma av att prata om sex tyder väl på att man känner nån sorts synd i det?
Behöver väl inte gå in på våldtäkter och pedofili.
Undrar hur många barn det finns som har förklaringen "det bara blev så".
Vi människor är så jävla kåta.
Så kåta att vi inte ens orkar använda kondom.
Könssjukdomar, graviditeter, aborter, akut p-piller, döden, och en rejäl massa oro.
Allt för att vi är så kåta och inte använder kondom.
Det finns kondomer, de är lätta att få tag i, lätta att använda, inget krångel alls.
Så lätt men folk skiter i det.
Korkat.

Men kondomen är inte det ultimata.
Mina föräldrar var två duktiga kåta personer som faktiskt använde kondom.
Men den sprack, och här sitter jag.
Och skriver om hur viktigt det är med kondom, typ.


Doesn't make any sense.

FÖDD 4 VECKOR FÖR TIDIGT MEN 40 ÅR FÖR SENT

Bered er på ett känsloladdat inlägg.

Ursäkta men.. har tiden stannat eller? Nu menar jag inte själva mitt liv, mitt liv är nice nu. MEN HALLÅ VÄRLDEN??????????? Nu när MJ är död, vad finns det kvar? Seriöst? Britney? Backstreet boys (jo dom har gjort comeback)? håkan hellström? tokyo hotel? lady fucking gaga? IDOL!?!!!!?!!?!?!?!?!!?!??!

SNÄLLA.

Var är alla feta talanger? Var finns alla storheter? Är den tiden över? Varför det? Har världen blivit "för stor"? eller för liten kanske? SLUTA NU!!!!!!!!! Det är inte kul!

Nej jag skulle varit född 1950. Perfekt, då hade jag just nu levt år 1969. Underbart. Sen hade jag haft heeeela 70-talet framför mig. Jag hade kunnat se Bob Marley, The Beatles, Jimi Hendrix, Elvis Presley, Jackson five OCH MICHAEL JACKSON. För att ge några exempel. Spelat riktiga skivor på riktig skivspelare och kunnat diskutera "coolt att man kan se TV i FÄRG NU! WOW!!".. Och just detta året, 1969, hade jag fått se Olof Palme bli Sveriges statsminister och sen kunnat hänga med tills han dog. Inte för att jag är värsta Palme-fanet, men han är den enda svenska politiker jag vet som inte slickar röv så, jävla, hårt.
Anyway, sen hade jag även fått se skateboarden invigas i Sverige och senare när hiphopen kom. Fatta coolt. Vad är den stora nyheten nu, iPhone? BLÄH!!!

LÄGG AV! Så fruktansvärt tråkigt är det! Finns inte ens nytt mode! "I år kommer 70-talet tillbaka med sina långa klänningar och blabblabla". Trodde aldrig jag skulle säga det här men... TILL OCH MED 90TALET VAR BÄTTRE!!!! Allt var väldigt fult och musiken var ganska dålig, men Michael Jackson var igång och hiphopen också och den va fresh och ny och nice, vafan är det för jävla autotune-skit dom sabbar med nu? Va? Och vad är grejen med att brats ska börja rappa, egentligen? Kan va kul men bra kan jag inte kalla det.

- WOHO NU KOMMER 2000-TALET, KOMMER BLI VÄRLDENS GREJ!!!!
- .......
9 år senare:
- ..........

2000-talet är en sucker. Här har jag gått och varit bitter över att vara född för sent men tänkt "Men jag måste iaf se MJ"... SÅ DÖR HAN PRECIS INNAN!!!!!!!!!!!!! Mitt liv har inte längre nån mening (skojar). Men ändå, det är så irriterande att jag vill hoppa runt och göra konstiga ljud. VARFÖR!??!?!? AaaaAAAH!

Näe. Finns inget sånt där längre. Och inget har charm längre. Eller jo men inte på samma sätt ju. Inte ens julafton har den där charmen längre. Fast en äkta julafton är iofs en barnen-i-bullerbyn-jul och det lär ju typ varit 30-talet, men ändå.

STACKARS BARN som föds NU! Shit! Kan ju inte bli tråkigare! Om det inte händer värsta grejerna sen då, men det känns som att det enda som kommer hända är att allt man äger "nu finns i en digital miniatyr!" Usch.

Tittade i mormors och morfars fotoalbum i helgen, blev så avundsjuk. Visst de hade det kanske inte så himla lätt på den tiden heller men de kände i alla fall att de LEVDE. Allt var så stiligt och vackert och verkade mycket mer ÄKTA. Mina morföräldrar var typ världens stiligaste par. Och morfar såg ut som en filmstjärna, JÖSSES.


När ska de uppfinna tidsmaskinen? Det är ju faktsikt 2000-talet nu!

VAR GLAD

Alltså.. HERREGUD vad glada människor är underskattade! TOTALT underskattade! Glada människor är BÄST! Jag tror jag ska börja bära med mig pyttesmå presenter i fickan som jag kan dela ut till alla glada. Fler borde vara glada. Det finns så många som inte är glada helt i onödan. Glada människor förgyller för fasen dagen.

När man har gått nån dag och själv varit lite av den där onödiga oglada och sedan får ett sms eller ett samtal från en glad människa - då är resten av dagen som bortblåst! Det känns helt plötsligt som om man har haft en skitbra dag hela dagen!

Motsatsen är de personer som hela dagen går och drar ner en på samma låga humörsnivå. Finns t o m ett namn på dem alla: Glädjedödare. Det trååååååkigaste som finns är när man själv är taggad och så kommer det en sån där och drar ner en. Pisstråkigt är det. Ett ex:

- Åååh vad kul det ska bli ikväll, jag är så taggad hahaha!
- Okej...

.... Erkänn att alla har varit med om precis den situationen nån gång. Man ska gå ut, man är peppad och har sett fram emot kvällen åså kommer det en sån åsnereplik som "okej". Eller ännu värre "måste du skrika". Obs att det är en speciell ton på orden som alltid är lika härligt nedlåtande!

Fast det som slår alla pisstråkiga kommentarer är att inte ens få en kommentar. Det är seriöst bara pissiga människor som ignorerar folk.

Sluta: Ifrågasätta och dra ner.
Börja: Ta saker med en klackspark och skratta lite för fasen

Jag har en viss tro på karma och därför tror jag på "what goes around comes around". Tänk på det innan ni går och är pissiga mot folk!

Dagens ord:
Piss-

Tack till:
Glade Lage som var dagens glade person som räddade min dag :D Nu kan jag somna med ett leende på läpparna hahaha

Även tack till:
Den glada tanten på tåget

Glada människor; jag älskar er! i love you! je t'aime! ..liebe..! 

EN SVERIGEDEMOKRAT MED SKITSNACK, TACK

Här kommer ett inlägg från min gamla blogg, den 7 juni 2009 då jag röstade i EU-valet.


Idag har jag röstat och jag röstade inte på SD.
En applåd till mig och alla andra som inte gjorde det!

Till er svenskar som gjorde det: Jag vill kissa på ert fula ansikte (generalisering av egna erfarenheter, jag har aldrig sett en snygg rasist).
Till er invandrare som gjorde det: Jag vill kissa på ert ansikte och sen sparka ut er från Sverige, för det är väl det ni vill?

Alla som är rasister/nazister borde inte få godkänt i biologi, historia eller samhällskunskap för man har helt enkelt inte fattat.
Har man fattat någorlunda men trots allt ändå är lika förbannat tappad så borde man läggas/spärras in och släppas ut när man är frisk.

"Vi vill ha kvar våra traditioner" - Är det sämsta argument som finns. Bara för att en muslim/jude/buddhist flyttar till Sverige betyder inte det att det blir förbjudet att ha julgran.
Och vill man åka tillbaka i tiden då alla sjöng psalmer varje dag och det var husförhör och man skulle gå i kyrkan varje söndag så lär man få införa en lag som tvingar alla svenska invånare att vara kristna. Och det strider mot grundlagen, så good luck.

"Det handlar om identitet" - Ja jag förstår att ni tjatar om detta eftersom de flesta rasister verkar extremt vilsna. Många jag har träffat har inte ett fördelaktigt yttre, är lite efter och har kanske blivit mobbade. Många har bott i en håla (t ex blekinge län) och det närmsta brun hud de har kommit är pappans bonnabränna. Jag förstår att ni blir rädda och känner er orättvist behandlade när invandrare kommer hit och får fler kompisar än ni. Ni vill också känna gemenskap och hittar därför varandra genom att gemensamt vara emot något. Det är synd om er.

"Sverige ska vara tryggt" - Ja finns det nån som inte vill det? Lösningen är inte att hata och slänga ut alla med utländskt påbrå. Tänk efter lite.

Jag gillar Sverige, stora delar av vårt land är bara så himla vackert. Jag älskar matjessill med nypotatis men det samma gäller sushi. Astrid Lindgren är bäst men det är Timbuktu också. Man kan vara svensk och gilla Sverige utan att vara rasist och man kan vara svensk och gilla Sverige men också gilla annat! Varför ska vissa envisas med att vara så insnöade? Om jag inte vill fira jul - vem skadar det? Och i dagens Sverige borde det kvitta big time vilken religion jag tillhör för det är inte många svenskar som är kristna ändå. Gör det något om det kommer in en kvinna med slöja i affären? Alla svenska kvinnor hade slöja förr.

Så trött på det. Rädsla och okunskap.
Kan man inte bara leva sitt eget liv och låta andra leva sitt. Bläh.

MOMMY

Det finns så många kvinnor i den här världen som föder barn fastän de verkligen inte borde.  Antingen föder de barnen för sin egen skull, att de känner sig ensamma. Eller föder de för att mannen bett dem. Eller så föder de för att de tror att de blir så bra mammor, alltså har de ingen självinsikt. Som om detta inte vore nog så föder de inte bara 1 barn, utan flera stycken! En del med flera olika pappor. I flera olika städer, eller varför inte länder.

Att kunna just föda ut ungen anser inte jag vara något underbart, mera jobbigt. Men när vi nu kan det som kvinnor så måste man väl för fan tänka efter och fatta att man har en väldig makt? Det handlar om människors liv här! Men det dessa mammor inte tänker på är just det. Det handlar inte bara om DERAS liv utan också om barnens! Och pappans..

Man hör så mycket tjat om att pappor inte tar sitt ansvar och det stämmer säkert i en väldigt stor utsträckning. Men har ni tänkt på hur många mammor som gör såhär? Det är fan inte heller att ta nåt jävla ansvar.

Sen ska man inte föda ut en massa ungar om man inte kan ta hand om dem eller inte vet hur man gör sitt bästa för att de ska må så bra som möjligt.
Många verkar inte fatta att ett barn faktiskt är en all or nothing satsning. Antingen får man ju ge allt, eller så får man skita i att skaffa barn över huvud taget. Då mår barnet bäst. Det är att tänka på sitt barn och inte på sig själv.

Därför stör jag mig också lite på alla dessa för unga mammor som faktiskt planerar sin graviditet. De kan ju inte tänka speciellt långt de heller? I alla fall inte på barnets bästa.

Man kan inte vara egoistisk när det gäller ens barn!
Jo, det kan man ju tydligen. Idioter.


YOU NAME IT

Var i hela världen kommer alla namn ifrån? Nån måste ju kommit på det från början! Hur kommer man på ett alldeles nytt?
Tänk vad roligt att komma på ett alldeles eget namn och sen 20 år senare märker man att fler och fler heter det. Då är man en bra namnuppfinnare. Fast ingen skulle ju tro på en om man sa att "det var jag som uppfann det namnet :D"

Min nyfikenhet drev mig helt enkelt till google.se...

Jennifer är ett engelskt kvinnonamn som härstammar från det walesiska namnet Guinevere, som möjligtvis betyder vit våg eller vacker kvinna. Det är först under 1900-talet som namnet nått utanför Wales gränser. 1986 togs det in i den svenska almanackan.
Namnet upplevde en modevåg under 1990-talet. 1994 blev Jennifer det 25:e vanligaste flicknamnet bland nyfödda. Fortfarande får nästan 300 flickor i varje årskull namnet som tilltalsnamn.
31 december 2005 fanns det totalt 10 636 personer i Sverige med namnet, varav 8 634 med det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 6 oktober


Linnéa är ett kvinnonamn som kommer från Carl von Linnés släktnamn och är namnet på en växt uppkallad efter honom. Linnés släktnamn kommer i sin tur från en gammal lind som stod vid hans fädernegård.
Namnet har stigit stadigt i popularitet sedan 1970-talet. År 2002 och 2003 låg Linnea på 5:e plats på topplistan. År 2003 fick 3 526 flickor namnet, varav 873 fick det som tilltalsnamn. Den 31 december 2005 fanns det totalt 62 087 personer i Sverige med namnet Linnea varav 10 228 hade det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 13 maj

Ellen har flera ursprung. Dels är namnet en engelsk form av Helena som är ett grekiskt namn med betydelsen "lysande" eller "fackla". Dels är det en dansk form av Elin som också kommer från Helena.
Ellen är på väg att bli ett av 2000-talets stora modenamn. Under 1990-talet ökade populariteten kraftigt och under 2000-talet har namnet legat på mellan 21:a och 25:e plats på topplistan. 31 december 2005 fanns det totalt 20 778 personer i Sverige med namnet, varav 11 597 med det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 18 augusti

Mikaela
eller Michaela är ett kvinnonamn, en femininform av Mikael/Michael, och har hebreiskt ursprung. Mikaela betyder "vem är gud?".
Namnet hade en närmast explosionsartad uppgång under mitten 1980-talet och början på 1990-talet. Sedan dess har populariteten avtagit något. 31 december 2005 fanns det totalt 11 715 personer i Sverige med namnet, varav 6 673 med det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 29 september

Carolina
är ett kvinnonamn, en femininform av latinska mansnamnet Carolus som kommer från det fornnordiska Karl som betyder karl eller fri man. Caroline i sig själv betyder "fri kvinna"
Namnet har använts i Sverige sedan slutet av 1600-talet. I slutet av 1800-talet var Karolina ett modenamn. Numera är Caroline en vanligare form än Karolina. Den 31 december 2005 fanns det totalt 36 078 personer i Sverige med namnet Karolina/Carolina, varav 10 932 med det som tilltalsnamn/förstanamn.
Namnsdag: 20 maj

NU är jag äntligen så pass trött att jag tänker gå och lägga mig.
Sov sött alla barn, jag tillägnar alla namn ovan en liten sång:

Lägg din mjölktand under kudden
och nästa morgon ett tu treee
finns en gåva under kudden
från mjölktandsmössen ska du seeee!


THIS WAS IT

Tänkte jag skulle visa ett inlägg från min gamla blogg, som jag skrev precis när jag fått veta att Michael Jackson skulle komma till London.
Enjoy.




Kollaaaaa: http://www.michaeljackson.com/pressconference

Jag
måste
dit.
Jag måste måste småte småste småfmeåmtwemtåwmtpwrmtgwböogejubwohubw


EEEEEEEEEEEHHHHHHH!??????!??!?!?!
Okej?!

Ringde precis min bror Christian för att fråga om han ville gå med mig, för han är den enda jag vet som gillar honom lika mycket eller mer än jag. OCH SÅ SÄGER HAN SÅHÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
- Jag hade 4 biljetter men det blev nåt fel så min beställning kom inte fram.

................... otur? otur? är det så det heter? FÖR MESIGT ORD FÖR SAKER SOM DETTA! JAG BLIR GALEN!!!!!!!!!!!!

OCH SEEEEEN
- Och jag har ju redan sett honom så är lite osugen, det kommer ju inte vara lika bra som förra gången.


Och nu är biljetterna slutsålda. De finns ju att få tag på men är ju MYCKET dyrare!
Jag dör.
Snälla jag dör.
Michael Jackson.
SJÄLVASTE Michael Jackson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI?????????????
Antagligen inte.

Om jag kommer dit och när han kommer ut... mitt ansikte kommer lossna från sitt fäste och hamna i knät.
London lär ju vara det närmaste han någonsin kommer komma. Och sen är det slut.
Och om inte jag gör allt som står i min makt för att komma dit så kommer jag ångra mig för resten av livet att jag inte gjorde det.
Resten av livet säger jag.


Snälla, SNÄLLA jag kan väl få ha lite tur nu!?!??!?!?!!?!!
Är ju 1 år kvar tills hans sista konsert, så hoppet är ju inte ute!
Jag vill se honom så himla gärna att jag.. nej, det är ingen mening att jag fortsätter där, för inga ord kan beskriva.


Hejdå och may the force be with me.


Sen dog han. Så blev det med den turen!

LET IT BEGIN

Nu ska jag berätta vad detta är för blogg och jag tänker bara berätta det en gång.

Man kan egentligen beskriva det hela med endast 5 ord och de är take it or leave it.
Jag orkar inte försöka undvika att blir missförstådd/misstolkad för det kommer jag bli ändå, därför kommer jag skriva saker rakt ut och det är som sagt bara att ta det eller dra :)

Inte för att verka oförskämd men.... nej just det ;)

LET IT BEGIN!!!


RSS 2.0