I'M SO EXCITED!

AND I JUST CAN'T HIDE IT!
I'M ABOUT TO LOSE CONTROL AND I THINK I LIKE IT!

Världens bästa midsommarhelg!
Besökte först korpadalen och gjorde ett midsommararmband (orkade inte göra en krans), drog sedan till Kollevik där jag firade med Sidney, Shalini, Chris och Malin. Vi åt så god mat att ingen kan ana, lyssnade på bästa musiken, snackade, skrattade, stekte och slappade. Fick några deciliter hundsaliv på mig men endast 2 små myggbett trots att myggorna var stora som spyflugor och kom inte sist på minigolfen! Trevligt, roligt och mysigt non stop!
VÄDRET! ♥

Imorgon får jag ett kärt återseende av Malmö med kära Malin, hon ska shoppa sönder sig har jag hört ;) Själv hoppas jag på att hitta en billig kamera.

Tidigt torsdag morgon kommer kolleviksgänget, alla utom Shalini, och hämtar mig i Malmö. DÅ KÖR VI MOT TYSKLAND OCH SUMMERJAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Och jag kommer dö inombords av lycka!
Jag kommer med all säkerhet att fälla en tår eller tjugo.

Kan inte säga mer än så! :D

Ps. Trampade på en mördarsnigel i bara strumpor inomhus i Kollevik. Borde filmats och lagts ut på youtube, men ni får nöja er med att försöka föreställa er det i huvet. Vilket säkert kan bli roligt det också om ni nån gång förut sett hur jag ser ut, och hört hur jag låter, i panik. Ds.

LÄGGDAGS BARFOTA

Det här förtjänar sannerligen att uppmärksammas. Klockan är 21.45 och jag ska gå och lägga mig. Jag har inte lagt mig så här tidigt på en evighet. Är helt slut.

Kanske kan det bero på min långa vandring hem, som egentligen inte är så lång om jag bara inte hade gått BARFOTA. Jag gick från Beata på Pengaberget hem till mormor och morfar i Asarum. Typ 5 km alltså. Självklart fick jag skoskav redan vid Jysk, ingen kunde hämta mig och det var 45 minuter tills bussen skulle gå.

"Lika bra att traska på" tänkte jag, tog av mig skorna och i början gick det riktigt bra. När jag kom till Janneberg började det kännas lite i fötterna men när jag var vid Asarums kyrka ville jag bara sätta mig ner och ge upp haha. Det slutade med att jag balanserade på den vita linjen mellan gång- och cykelbana för att göra det så bekvämt som möjligt för mina stackars fötter hahaha.

Folk måste trott att jag var helt knäpp. Men det bryr jag mig inte om, karlshamnsborna behöver nåt som piggar upp tillvaron!

Jag ser verkligen detta som något positivt! Jag fick en skön promenad (den var faktiskt det emellanåt, t ex när jag gick på gräset), sparade mina 12 spänn till bussen och kan nu tack vare detta lägga mig i tid. Dessutom är jag nyklippt och mina hårtoppar känns inte längre som svinto. Helt klart värt det!

Att lägga mig i tid passar utmärkt eftersom jag ska upp tidigt (09.30, tidigt för min dygnsrytm) imorgon för att träffa Malin!

Allt detta tack vare att jag gick barfota!
God natt!

DAMN DAMN DAMN DAMN DAMN!!!!!

Hjäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääälp.
Herregud. Mon dieu. Dios mio. Oh my god.

Trey Songz måste vara hälften Gud, hälften man. Kolla på hur han ser ut. Jag avlider. Somnar in. Kolar. Kastar in handduken.

Glöm allt jag har sagt, jag kommer aldrig bli lebb. Män är alldeles för.... aaaaaaaaaaaaaahhhhhh.

WHY LORD WHY!!?!?!?!

(hahaha han ser jätterolig ut när han sjunger "when we're makin love" vid 1:53. Men ändå. Hotness++)


UP IN THE AIR

Jag önskar att Ryan Bingham funnits på riktigt. Han och jag skulle haft en hel del att prata om.
Åh vilken bra film. Fick lite ont i hjärtat.

På ett sätt är jag typ Ryan.

Säger inte mer än så.











Säger inte mer än så...

REJÄLA GREJER

Mormor och morfar har bara kanalerna 1, 2, 4 och 6 (av nån anledning) nu så jag kollar ju en del på VM. Och idag HAHAHA idag var det världens roligaste match, Portugal - Nordkorea och det blev 7-0 till Portugal hahahaha skrattade ihjäl mig. Stackars de andra, måste känts pinsamt.

Och imorse vaknade jag av att jag låg och skrattade för jag hade 2 skitroliga drömmar, den ena handlade om att jag och en kompis såg en man strippa i en mataffär och den andra var så här:

Jag, mamma, Fredric och typ familjen skulle iväg på semester. Så skulle jag och mamma köpa mat som vi skulle ha med oss under hela resan. Så när vi var i affären så...
Mamma: Vad tycker Fredric om för mat?
Jag: Ja han gillar ju yoghurt!
Mamma: Ok. Hur många tror du vi behöver?
Jag: Ja han äter ju minst 2 liter om dagen.
Mamma: Men herregud, vi kan ju inte ta med oss yoghurt för en vecka om han äter två liter om dagen!
Jag: Näe...
Mamma: Vi får åka nån annan stans.

Vi sätter oss i bilen. Mamma stannar utanför en djuraffär. När vi är på väg in så...
Jag: Vad gör vi här?
Mamma: Ja vi får köpa hästfoder till Fredric det går ju inte med nåt annat!

Hahahahhaha... Hästfoder!!! Jag dör. Men det läskiga var bara, att när jag vaknade och gick ner så var mamma här och hälsade på. Och Fredric hade varit på Granngården och köpt nån hästgrej att spraya på sina skador på fötterna!! HAHAHA!

Fattas bara fodret också så är han snart hälften häst.
Det låter faktiskt som att han gnäggar ibland när han skrattar!


KÖTTA MAGEN

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst, ge mig då kyckling det gillar jag mest. Kyckling på fredag e det enda jag vill ha, kyckling på fredag då mår man riktigt bra, kyckling på fredag, vad var det jag sa? Jag vill ha fredag idag!

Himla festlig låt men vet ni en sak? JAG MÅR DÅLIGT AV KÖTT. Det köttar upp min mage inifrån. Bokstavligen.
Jag har ätit potatis i nån form med kött i nån form varje dag två-tre veckor i sträck nu. Utom en dag när vi åt lax och en dag när vi åt matjessill, men även det var med potatis, men iaf.. I CAN'T TAKE IT ANYMORE!

Min fina morfar är så duktig på att laga mat. Men kära nån, detta är inte bra... Jag hade vant mig av vid kött (utom seafood såklart haha ♥) i Malmö. Inte helt, men jag åt det inte alls ofta och när jag åt det så var det bara i små mängder. Nu är det stora mängder varje dag och dessutom med den här repliken "ta mer nu.. jooo lite till orkar du". Det känns som min mage säger "snälla Jennifer, var barmhärtig".

Och nu när jag som sagt vant mig av från det, så känner man verkligen en ENORM skillnad på mättnaden! JÖSSES. Det känns som jag har en sten i magen nu för tiden!

Näe... Och vad ska jag göra? "Morfar, jag mår dåligt av din mat så kan du laga nåt annat? :)". Jag skulle kunna säga att jag kan laga maten, men det är ju ändå som att säga "jag är trött på din mat" plus att han inte gillar pasta och sånt som jag gör. AAH. Min stackars mageeeeee.

Får väl helt enkelt hoppas på att den vänjer sig. En positiv grej är väl kanske att jag äter mycket mindre, typ en tredjedel av vad jag gör hemma i Malmö haha.

Nu ska jag kolla Spanien - Nåt annat. Bye!

EXTRA TAMPONGER

Äntligen. Äntligen var världen lite mer rättvis för ett ögonblick, när jag idag fick ett 2pack tamponger helt gratis. Eller inte helt gratis såklart, man var ju tvungen att köpa ett 4pack för att få dem. Men ändå! Så till alla tjejer där ute - rör er mot Citygross och ta ut er rätt!

Att stoppa upp pengar i pussyn varje månad är sannerligen en orättvisa. Betala för att ha mens, skamligt! Gratis tamponger borde vara en mänsklig rättighet. Och jag hoppas inte ni tror att jag skämtar för jag är så allvarlig jag bara kan bli. Det hade känts bättre om kvinnor tjänat mer, eller iaf lika mycket som män. Men nu tjänar vi ju mindre, hihi!

Och det finns de som säger "du måste ju inte köpa de dyraste tampongerna". Näe, det måste jag inte, men jag förtjänar fan det bästa när jag har mens!!!! Allt eller inget!
Belönade t o m mig själv med att köpa den nya B&J-pinnglassen. Den var god, men en hederlig magnum är ändå snäppet bättre.

Spenderade dagen i stan med Ellen. Måste bara säga igen: Karlshamnsbornas blängande är banne mig ett riktigt fenomen. Iaf, vi köpte present till Carolina som ska ha ferre imorgon, och inte nog med det, vi pimpade den!! Längesen jag pysslade, man borde göra det oftare :D Myspys var det i alla fall. Och toppenväder!

Sen kom Linnea in till stan så vi knatade tillbaks till Asarum. Vi hängde vid loftet som två tonåringar men snackade som två pensionärer. Nej men som två vuxna iaf haha. Märks att vi börjar bli gamla, men vi kom fram till - vad gör det? Dock kan jag inte påstå att min åldersnoja är över än. Oh well...

TAGGA FESTEN IMORGON ANNARS FÅR NI STRYK!!!!!!!!!!


WHAT A WONDERFUL WORLD

Viiiiiiiiilken härlig dag, nananana nananana nanana!

ÄNTLIGEN SOL :D Har skaffat en shortsbränna, there's a first time for everything.

Vill shoppa! Shoppa shoppa shoppa! Men på lördag är det i alla fall ferre, ska bli kul. Carolina fyller 20 yehaa! 
Inte festat i karlshamn sedan... Nyårsafton kanske? Underbart!

Idag har jag träääääääningsvärk. Dock inte skrivit det i min facebookstatus trots att det tydligen är obligatoriskt att göra det.
Carro, Carolina, Lina och jag var i princip i flytande form igår. Sen spelade vi spel hos Lina och drack o'boy, finfint!


NU UPPTÄCKTE JAG!!! ATT!!!!! DET BARA ÄR 2 VECKOR KVAR TILL SUMMERJAM!!! ÅH HERREGUD VAD HIMMELSKT!!!! ÅÅÅÅÅH HEERREEEEGUUUUUUUD!!!!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Sen ska jag jobba i 4 veckor och sen kommer pengarna ooooooh yeah baby.
OCH SEN ÄR DET UPPSALA REGGAE FESTIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har äntligen, äntligen uppdaterat min mp3 med lite NY musik också. AH!

Jag älskar mitt liv! OCH SOM SAGT: VÄRLDENS BÄSTA SOMMAR!

Dagen till ära ska jag bjuda på en mobil-pose bara för det, enjoy:


VITT

Funderar redan lite på hur jag ska fixa och dona i min nya lya, och jag har en tanke som jag behöver hjälp med... Antagligen ganska svårt att fatta om man inte liksom vet hur det ser ut men ja...

Det är ju en etta. Och det är vita väggar och sånt trä öh parkettgolv. Och så har jag då ett skrivbord och ett högt matbord med 2 stolar till. Dessa är i ljust trä och jag funderar på att måla dem vita. Ja eller nej? Hjälp.

Jag tycker det ser så B ut med sånt där ljust trä ibland. Det blir liksom aldrig en snygg inredning av det. Men om jag målar dem vita så kan det bli för vitt eftersom väggarna är vita och fönstret är JÄTTEstort så det kommer vara väldigt ljust. Men man kan ju pryda väggarna och köpa fina gardiner eller nåt som kompenserar. Och kuddar och lyktor och sånt jag gillar. Som sagt, lite hjälp hade uppskattats!


Och så är jag glad för att jag har så bra kompisar :)
Tänk de som är utan kompisar, vad hemskt.
Om 4 timmar beger sig Lovisa tillbaka till Brighton. Vi kramades hejdå idag och jag saknar henne. Men jag kommer snart och hälsar på, viktigt att komma ihåg ;)

Det här kommer bli en så himla bra sommar. Kan som sagt aldrig sägas för många gånger.

Nu ska jag somna och drömma sött. Bonne nuit.

SVANTE LOVES ME



Jag har skrattat väldigt länge, men även hunnit få ångest över att jag inte sparade detta klipp till ett bättre tillfälle, till exempel vid utpressning. Men jag ser det ändå som en vinst att jag när som helst kan spela upp detta, luta mig tillbaka, och njuta.

Till Svante: Jag saknar att få en personlig uppvisning av dig i shorts med din sax!
Och jag hoppas att du efter detta, fortfarande kan älska mig lika mycket.

SOM PÅ RÄLS


Måste bara säga:
Idag var jag hos tandregleringen för absolut sista gången. Jag fick se min gipsmodell av hur mina tänder såg ut innan jag fick tandställning och jag säger bara tack gode Gud, TACK, GODE, GUD för att jag fick rälsen!
Jag fick ju vänta i 4 år på den men OH lätt värt det för nu kan jag le forever :D

Och vad snabbt tiden går!!! Mitt hjärta stannade för en sekund när han sa "det är nästan fem år sen vi gjorde denna" gipsmodellen alltså. FEM ÅR SEN!?!?!!??!???!

Jag hade inte ens insett att jag varit utan räls i två år förren sköterskan sa det! HELT SJUKT JU!

Hahaha och den roligaste tanken som finns är att försöka tänka sig hur jag hade sett ut om jag inte dragit ut mina 4 dubbeltänder + 4 kindtänder och inte fått rälsen. HAHAHAH!!! Det går inte ens! Jag hade ju typ inte kunnat... äta. Eller prata. Alla tänder hade bara varit i vägen. Jag hade sett ut som ett monster :O

Något jag aldrig kommer glömma så länge jag lever var när min tandläkare på tandregleringen tog en titt på mina tänder för första gången. Exakt så här sa han:
- Ja... Ja, jag måste säga att jag har aldrig sett nåt liknande under mina 30 år som tandläkare.

Sen sa han att problemet är att mina tänder är stora och min käke är liten.

Jag var helt enkelt missbildad? Hahahah!!

Återigen, THANK GOD FOR BRACES!

Och om det nu är någon som läser detta som ska få räls, jag säger bara: TRO INTE PÅ ALLA SKRÄCKHISTORIER. Jag vet inte hur många jag hörde innan jag skulle få min räls. Jag vet inte varför folk vill försöka skrämma upp en när man inte är rädd från början :P
Jag tog faktiskt aldrig åt mig speciellt mycket men jag kan tänka mig att vissa blir livrädda. Bli inte det. Det enda jag tyckte var jobbigt med att ha tandställning var att det fastade så mycket när man åt. Det var verkligen det enda som var riktigt jobbigt. Den skaver inte speciellt mycket och man dör inte när de spänner den. Man kan inte äta hårda saker på typ 3 dagar som t ex knäckebröd eller morötter för att det är lite ömt. Men hur ofta äter man det anyway?

Finns 3 ord som beskriver detta bäst och de är: TOTALT VÄRT DET.

Nu ska jag ta en tupplur för att sedan bege mig till Ellen. Hon, jag och Angelica ska ha ännu en mysafton (alltid innehållandes god mat. Vi är livsnjutare.) Imorgon tuffar jag och Carro till Malmö för att gå på Mickans modevisning på söndag. På måndag ska jag och Ellen till Köpenhamn för att sedan återvända till Karlshamn igen. Nu vet ni lite om mitt fina liv!


LOVISA IN DA HOUSE

- Tog en varm choklad, pyton. Såg mig omkring, botten. Lägg ner karlshamn!
Dagens bästa.

Nej för dagens bästa var att Lovisa kom till Malmö, direktimporterad från the UK och hängde med mig exakt hela dagen. Som jag saknat det!!! Som jag saknat henne!!! Insane.

En heldag i Malmö stad där det ägt rum inte mindre än 3 skottlossningar, vid 2 olika tillfällen. Vid båda tillfällena befann jag och Lovisa oss alldeles i närheten. Lyckligtvis är vi så smidiga att vi kom hem utan en skråma. Ända till karlshamn kom vi. Lugnet själv, eller döden, vilket som.

Det är nåt magiskt med Lovisa. Jag handlar alltid som mest när jag är med henne. Och mirakel inträffar; Jag har letat efter en helt vanlig vit kofta hur länge som helst (som kostar under 400 kr tack. Hallå liksom.) och det är ju fantastiskt att jag hittade en just idag! Hittade även ett par jeans, vilket jag ALDRIG hittar. Sist jag köpte jeans var 2 år sen, helt sant. + Skor och bikini. Detta under tusenlappen. Som sagt, det är nåt magiskt med Lovisa!

Nu ligger jag på mitt rum hos mormor och morfar, har precis dödat en äcklig nattfjäril och är trött i benen.
Ser fram emot morgondagen och längtar efter att få träffa Carro som jag inte träffat på.... Minns inte?

Och just det, detta kommer bli världens bästa sommar :D Kan aldrig sägas för många gånger!


På tal om världens bästa, så är ju detta utan tvekan en av världens absolut bästa bilder som någonsin tagits!
Jag, Lovisa, och en av karlshamns främste sverigedemokrater. Säger ju bara allt.

HELL TO THE NO

Bästa uttrycket ever. Det är inte bara no, inte bara hell no, utan det är HELL TO THE NO!

Trots detta så når det tydligen inte riktigt fram...

Jag: Hell to the no.
Killen: Hell to the no?
Jag: Yep.
Killen: That must mean yes?

....... Alltså, vad i helvete rent ut sagt. Jag tänkte bara "that's it, vad man än säger, vad man än gör, så kommer det enda killar hör och ser vara YES.

Ett annat exempel från samma konversation:

Jag: Men tyst.
Killen: Hahahahah
Jag: Men tyst sa jag. Gå och lägg dig.
Killen: Damn. Det där gillar jag. Sexigt.

Återigen............ That's it. They just don't get it. Jag ger upp.

Men jag kom på en grej som kan vara sista utvägen. Det värsta killar vet är ju när tjejer gör mänskliga saker, typ bajsar och sånt. Så om man gett honom hell to the no och hela grejen, och han ändå tror att man vill, så får man helt enkelt go nasty.

Dr Jenni's nödlösningar:
1. Pilla dig i näsan och för därefter fingret mot honom. Förhoppningsvis flyr han.
2. Ta närmsta snacks, tryck in så mycket det går och tugga med öppen mun. Spara inte på saliven och se till att smaska ordentligt.
3. Om ingen annan är i närheten (som t ex en kille du faktiskt skulle vilja prata med), släpp en brakare.

Och så finns det en annan grej som såna killar fruktar lika mycket, om inte mer. En överseriös tjej:
4. Koppla allt han säger till att du vill ha barn (eller säg att du faktiskt är gravid). Säg saker som t ex:
"Nej tack, du behöver inte bjuda på nån drink... jag försöker hålla mig så fertil som möjligt"
"Tack, du är inte så dum du heller... tänk vilka söta barn vi skulle få.. ska vi gå och göra ett?"
Viktigt: Ska du köra på skaffa-barn-knepet, kom ihåg att du inte ska ge intrycket flörtig. Du ska ge intrycket KÄR och DESPERAT. Titta på honom med stora ögon som sänder signalen "bli pappan till mina barn".

Detta rekomenderas endast om du befinner dig i nån annan stad, eller annat land. Du vill ju inte att det ska spridas rykten om dig:
5. Säg att du har HIV.
Viktigt: Låt honom flörta med dig en stund så att det byggs upp en form av förtroende. Sedan beklagar du dig genom att lägligt smyga in repliken. För om det är det första du skriker till honom innan han "fått chansen", finns risken att han tror att du bara spelar svårfångad (som vanligt).


Lycka till!



Om det ändå hade räckt!

BORN FREE



Tycker alla borde kolla, om inte här så på http://miauk.com/ där den är större och så.
Och se till att get the message. Annars tycker jag den här personen förklarar det bra:

For all the people who are saying there is no point to this, think about it a little harder. Yeah obviously the US don't send swat teams around to collect gingers & kill them etc, people who are living in their little bubbles would see this & be like oh this is stupid this doesn't happen... but genocide does happen - I think she used America in this video rather than a country that actually has this kind of thing happen everyday so that it will hit a bit closer to home to the people who live in countries that don't have to deal with these kinds of atrocities - to see this happen to someone for the colour of their hair & realise how ridiculous & disgusting it is & that is does happen to people all around the world for things as trivial as the reasons in this video clip.

SJÄLVRANNSAKAN

Man ska inte säga "hatar" i onödan så jag får väl formulera mig annorlunda...

Jag ogillar skarpt när någon blir sur för något och sen gör exakt lika dant själv.
Eller när personen redan har gjort samma sak men ändå blir sur när nån annan gör lika dant.
Speciellt om personen inte bara gjort det en gång utan gör det hela tiden.

Och jag ogillar skarpt när någon inte kan ta helt normal kritik utan att bli sur/arg/hamna i en aggressiv försvarsposition.... När jag tänker efter så är detta faktiskt bland det absolut värsta jag vet. En extremt kass egenskap hos människor.

Haha nej, detta är inte ett sånt där blogginlägg som så där indirekt är tillägnat någon speciell, så ingen behöver fråga "vem menar du i bloggen?". För det är också en sån sak som jag ogillar skarpt.

När jag sovit ut ska jag berätta om något som jag GILLAR skarpt, eller jag skulle faktiskt vilja använda ordet älskar, även om man inte ska göra det heller i onödan ;)


God natt, eller god morgon, beroende på hur man ser det....


SOME SAY LOVE...

Vissa kristna säger att en homosexuell kan bli "botad" genom att be till Gud. Då ska alltså Gud förvandla en till att bli straight.
Jag skulle vilja göra tvärtom. Bota min straightness och bli gay. Fatta befriande det hade varit. Eller åtminstone bi.

Jag borde skriva en bok. "Kvinnor som hatar män" ska den heta.

Men för att vara realistisk... Ordspråk och sånt finns ju inte utan en anledning, eller hur? Alla har ju en poäng. Därför kan ni inte påstå att jag är helt ute och cyklar när jag säger att "män är svin".

Finns en grej jag inte har riktigt klart för mig dock. Vet de inte om att de behandlar en fel, eller gör de det med flit? Either way så är de ju dumma i huvet.

Och fega som in i norden, hur mycket "man" de själva än må tro att de är. När det kommer till kvinnor är alla män ynkryggar. De vet ju inte ett skit. Förutom hur man snackar, det kan de. De är experter på hur man snackar sig både in och ut ur saker. Men att stå upp och verkligen be a man, det är ta mig fasen fridlyst.

Alla som har läst/hört Bibel-berättelsen om Adam och Eva vet ju också att Eva är den som syndat mest så det är hon som blir mest straffad = alla kvinnor efter henne ska straffas för det hon gjorde. Men, det står inget om att män ska behandla kvinnor som skit for all eternity. De kunde väl åtminstone hållt sig till avtalet!? Det räckte liksom mycket väl där tack.

Om ni är riktigt trogna min blogg så minns ni kanske att jag sa upp min tro på karma.
Så "what goes around comes around" är inte ens en "tröst" nu. Vi tar kort sagt all skit helt i onödan.
Om det inte kommer en belöning efter döden men det är ju lite jobbigt att gå och spekulera över.

Många säger att Gud inte är en man trots att han kallas Han, Herre och Fader. Jag vet inte men en sak är iaf säker och det är att "han" INTE är en kvinna. Känns ju som att Gud och Adam gjorde en pakt.

Väldigt vad mycket Gud det blev, men det är ju till honom de flesta vänder sig när man verkligen är frustrerad över något. Oavsett om man är religiös eller inte. Jag skulle t ex verkligen vilja ha svar på varför män ger kvinnor så mycket skit, och kvinnor bara tar emot den. Gång på gång på gång. "Han kanske har fattat nu/han kanske har ändrat sig".

Jösses... Som sagt, Gud och Adam måste gjort en pakt.


Michael Angelo fixade t o m bildbevis på det.
Och ursäkta mig men det måste varit väldigt kyligt i Paradiset......

IDA HAS LEFT THE BUILDING

Något galet is about to happen: Ida lämnar landet!

Och jag tror ingen är så glad för hennes skull som jag är, alla vet ju hur jag känner för Karlshamn... Så glad att hon ska få uppleva något annat!!! Visst, hon och jag har lite olika uppfattningar om just den staden, men det skiter jag i för nu ska hon bort därifrån and it makes mama so proud :D MEN, samtidigt känner jag såklart en "WTF!?!?!!?"-känsla.

Sommaren 10 utan Ida. Va? Det låter ju bara konstigt! Inga Ida-promenader. Inget Ida-snack (detta jag kommer sakna mest). Inget ass-shaking i hennes lägenhet. Ingen taggad Ida för östersjöfestivalen. Inget "jag ska cykla till Ida". Inget bad med Ida. Ingen bränd Ida i solen. Inget äta gott med Ida. Inget digga till musik i Idas bil. DET KOMMER EKA TOMT!!!!!! :'(

Kommer sakna den kvinnan sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå mycket!!!!!!!!!!!!!!

För ett år sen gick vi på balen TILLSAMMANS. Hur sjukt var inte det hahahhaha! Aldrig haft sån tur i HELA mitt liv!!!!
Och nu när jag äntligen hade kunnat träffa henne oftare eftersom jag ska va i karlshamn över sommaren så sticker hon! TYPISKT.

Hon ska till Kos och bli bartender, vilket hon totally kommer ÄGA som. Fast jag röstar fortfarande på att hon ska bli barnmorska till slut, jag har aldrig träffat nån som passar så bra till det. It's her destiny! Så hon får inte va bartender för länge för när jag är i 30årsåldern och ska föda så vill jag att hon är den som skriker "PUSH!... Breathe... PUSH!!!" Ja, på engelska.

Nästan tur att vi inte kan säga hejdå personligen, för vi hade lipat sönder. Vi lipade nästan när jag skulle flytta till Malmö HAHAH..... Ååååh. :(

Men jag säger samma sak nu som vi sa då, vi säger inte hejdå, vi säger: VI SES!
För hon kommer komma tillbaka, tro mig. Om jag så ska hämta henne själv.


Ida och jag, sommaren 09 ♥


RSS 2.0