THE BOTTEN IS NÅDD

På riktigt. Tillochmed mera nådd än den är i the actual sång.

Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig mer hopplös än jag gör nu. Allt är så pass mycket åt helvete i mitt liv just nu att mina nerver inte ens reagerar längre. Gråter inte ens längre, för det är bara för mycket. Allt är bara för mycket. Bägaren bara rinner över oavbrutet. Men jag känner ingen panik, ingen sorg, ingen ångest, ingen ilska.
Det enda jag känner är att jag ligger längst ner på botten.

Idag har nog faktiskt varit den absolut värsta dagen i mitt liv hittills.
Det enda som inte har hänt är att nån har dött men det händer också snart.

Det kan verkligen inte bli värre. Fast jo, jag skulle kunna hamna i drogmissbruk, bli hemlös, bli våldtagen och få AIDS. Så jag ska väl inte klaga...

Men jag önskar verkligen att någon kommer och skjuter mig i sömnen i natt. För jag vet att precis när jag vaknar så kommer jag tro att jag har drömt alltihop och jag vill verkligen inte uppleva att sedan inse att det var på riktigt.
Så det bästa hade varit att inte vakna igen.

Alla mina dagar framöver kommer pga denna dagen att vara mer eller mindre skit.

Om man sammanfattar så har ju inte mitt liv varit så great hittills heller. Så det verkar som min hjärna, eller hjärta, börjar bli immuna. Eller härdade. Kanske därför det känns så bedövat som det gör nu.

Vet ni vad, jag orkar faktiskt inte vara sårad en gång till. Jag orkar bara inte. Jag orkar inte vara ledsen över att någon annan har gjort något mot mig.

Jag tror jag ska sluta tro på karma för det verkar ju uppenbarligen vara en bluff. Hur många människor har jag sårat i mitt liv? Finns det en enda som jag fått att gråta? Inte vad jag vet. Men jag kan inte räkna hur många gånger jag har gråtit pga nån annan. Så åt helvete med karman.

"Det ordnar sig ska du se" - NEJ, det gör det inte. Om det ska ordna sig får vi vrida tillbaka tiden tills innan jag blev född och sen se till att jag blir född på rätt plats vid rätt tillfälle. Och det är en omöjlighet, precis lika omöjligt som det är att det skulle ordna sig.

Men okej, så jag har blivit härdad. Vad kommer bli nästa steg? Hur långt kan det gå innan man spårar ur totalt?

Bara att vänta och se I guess. Ska börja med att sova och sen behöver jag förhoppningsvis inte göra mer om min önskan om att bli skjuten i huvet slår in.

Vilket den inte kommer göra så fy fan för att vakna imorgon. Och nästa dag. Och nästa. Och nästa....

INSNÖAD

Lite fakta om mitt liv:
Befinner mig just nu hos mormor och morfar i asarum, karlshamn. Utanför ligger en halvmeter snö. Och det är helt knäpptyst... Så himla skönt. Inga susande bilar eller ambulanser. Älskar att malmö inte är dött men dött och tyst är två olika saker. Känns som att hjärnan vilar 100% när jag är här. I malmö känns det mer som ett stand-by-läge.

Jag har aldrig varit nån hårding men nu känns det som jag gått och blivit en riktig mjukis. Håller på att bli FÖR snäll och det är inte min grej. För om man är för snäll slutar det bara med att man tar massa skit som man inte förtjänar. Lär er det små barn, var aldrig för snälla.
Haha. Behöver plocka fram lite av mitt gamla baggyjeans-jag. Såg ut som en lebb och har aldrig brytt mig mindre och aldrig varit starkare psykiskt än jag var under den perioden. Samtidigt som jag var som mest nerbruten, men det är då man blir stark. Hade inget med brallorna att göra, bara själva perioden. Hade så jäkla mycket motgångar men klarade allt med mitt feta räls-smile. Helt sjukt. Och no offence mot lebbar, jag gillar dem, önskar att jag själv var en faktiskt.

Nu är jag insnöad både fysiskt och psykiskt. Känns som att jag ger för mycket av mig själv. Får väl skärpa mig helt enkelt.

Suger att jag missar Ne-yo i malmö på torsdag. Men jag ska träffa min kära syster som jag inte träffat på 1,5 år.


17 år och hård. hahahahhahah







ONLY GONNA PLAY THE FOOL ONE TIME

I cant get it back, but I dont want it back, 
I realized that she dont know how to act
Never been a dumb dude
No im not dense
I just had a slight lack
Of common sense
I was the good guy
She was the bad girl
Im thinking one girl
She thinking me, earl james and jimmy
Yep she had plenty
But love for me, she didnt have any

I was inviting her into my heart
But she was out riding in some other man's car
She was my night time, thought I was her star
Guess I was wrong, but see im strong
Wont take long for me to move on

Please dont worry bout me im fine
Only gonna play the fool one time
Trust me when I say
That i'll be ok
Go on girl

I cant get it back,
but I dont want it back, 
I realized that she dont know how to act
Tried to settle down and look what I get
Thought it was my time, but I guess not yet
She at the bar getting drinks from many men
Im in the house, thinking shes with her girlfriends
Just not knowing, truly not knowing
I look back now like, man, I was open

I was inviting her into my heart
But she was out riding in some other man's car
She was my night time, thought I was her star
Guess I was wrong, but see im strong
Wont take long for me to move on

Please dont worry bout me im fine
Only gonna play the fool one time
Trust me when I say
That i'll be ok
Go on girl

The mistake I made is clear
we never should have been together
Thats the reason youre not here
I know that I can do much better
Not a single salty tear
Not a feeling in my chest
Baby im feeling no stress
Im too fly to be depressed

AM I THE ONLY ONE?

 



Är det verkligen bara jag som har tänkt på den här likheten?
Hahahahaha varje gång jag ser en fordlogga tänker jag på idol och vice versa.

Anyways, det var bara det. Ciao.

SOLENERGI

Jag undrar faktiskt ibland om vissa människors typ dna inte är anpassat för vintrar. I så fall är jag en av dessa människor. Det finns nog inget som påverkar mitt humör sämre än vintern. Kyla. Mörker. Iskalla vindar som får en att bara vilja blunda och försvinna långt bort. Slask vart man än går och försenad trafik.

Sommar.
Antingen utomlands till ett sommarland med palmer och sandstränder där man kan gå runt i endast bikini och tunika. Huden doftar solskyddsfaktor och man äter kryddig mat på exotiska uteserveringar. Håret är trassligt av allt saltvatten men det gör liksom inget. Bada bada bada. Varje dag känns som ett nytt litet äventyr och fötterna får daglig pedikyr. Engelskan flyter bättre än nånsin och man köper ett fint smycke i nåt litet stånd.

Eller svensk sommar (inte en tomas-ledin-sommar som regnar bort) med gröna träd, grönt gräs och luften som doftar av alla blommor. Midsommar och den svenska skärgården. Färska jordgubbar som man köper utanför affären.. med ovispad grädde. Nypotatis och färsk fisk. Ligga och sola på en klippa och doppa sig i havet som bara är lite för kallt. Ta cykeln vart man än ska och känna den där njutningen av en iskall glass som man bara kan känna på sommaren. Grilla med vänner och mata svanarna med bröd. Dansa hela nätterna till reggaemusik på en reggaefestival med härliga människor som njuter precis lika mycket av tonerna, energin och värmen.

Men framför allt havet. Bara vara vid havet. Åka båt. DET FINNS INGET BÄTTRE.

Då mår jag som bäst. Som absolut bäst. Jag är mitt bästa jag och jag undrar hur många gånger jag ler under en dag. Endast dessa dagar kan jag vakna med ett leende på läpparna.

Som tur är så är vi på väg bort från vintern och på väg mot en ljus vår. På med tygskorna, vårjackan och ut på de torra gatorna som äntligen kan erbjuda sina uteserveringar.

Aaah. Ni kan inte ana hur mycket jag längtar.
SNART ÄR VI DÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RUDE BOY

I'm in love with Rihannas nya video. Fullkomligt!


KÖTTDRÖMMAR OCH ANNAT

Jag har inte ätit kött på så länge nu att inatt drömde jag till och med att jag käkade revben. Och det var så sjukt gott, typ ännu godare än i verkligheten.

Men det känns ändå bra att jag inte ätit döda kroppar, malda muskler och sånt på ett tag nu. Borde skrivit upp när det hände senast! Fasen. Men det är i alla fall flera veckor sedan.

Men imorgon ska jag åka hem till mormor och morfar och då blir det kött igen kan jag lova.

Nu känner jag att det här är ett ganska ointressant inlägg.

Men kan berätta en rolig grej. Jag städade och ritade aldrig igår för det blev en väldigt spontan utekväll på Babel med Emma Linnea och Saibou. Nice!

Tänk om man kan bli utbränd av plugget så man aldrig klarar av att börja jobba. HAHA! Fult. Hoppas vi har bytt regering då för annars är det kört. Sånt kan bara sluta med självmord. Och det har det ju gjort också. Hehe. Hemskt.

Men var inte oroliga, detta ska inte förvandlas till ännu ett inlägg om hur moderaternas politik SUGER.
Därför slutar jag nu.

Over and out.

ps. måste bara säga att jag verkligen inte gillar att Sverige är med i EU. Det suger faktiskt också.
News: Limma ihop köttbitar med nåt jäkla blodlim? Orka. 
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article6580553.ab


TJYV

Älskar att jag snodde ett par hörlurar på gymnasiet. Musik blir så sjukt mycket bättre i hörlurar.
Och bara så ni vet, jag snodde dem inte med flit. Jag bara lånade utan att lämna tillbaka!

Jag har suttit uppe och pluggat till 04.00 två nätter i rad nu. Kan fan inte va bra för psyket. Ironiskt då att det är just psykologi jag pluggat, haha! Dubbel effekt.
Och eftersom jag suger på att köpa kurslitteraturen (alltså, hur kul är det att lägga pengar på böcker?!) så är mitt rum typ täckt av papperskopior in this very moment.

Måste städa. Sen ska jag rita! Saknar att ha bildlektioner, men that's life.


I DON'T LIKE REGGAE, OH NO I LOVE IT

I lördags åkte jag med mina nya fina reggaevänner över bron till Köpenhamn. Där firar man tydligen Bob Marleys födelsedag varje år med nåt som heter Bob Marley birthday bash.

Ja, det spelar liksom ingen roll hur mycket jag skriver för ingen kommer förstå hur kul det var ändå. Men till er som vet hur lycklig jag är på Uppsala reggae festival kan jag säga såhär: Jag har inte haft så kul sen URF!

Det är liksom energin och musiken och människorna och aaah. Ingen mening jag skriver mer.
Alla som lever ett liv utan reggae missar verkligen det bästa som finns.

Var hemma 8 på morgonen, det kanske säger lite! För efter birthday-grejen var det efterfest på ett annat ställe där jag fullkomligt dansade ihjäl mig.


THANK YOU LORD HALELUJAH.

ps. En av artisterna tyckte jag dansade så fint så han tog upp mig på scenen. Resten är hemlis förutom för dem som var där hahaha herreguuuuuuuuuuuuuuuuuuud. What happens in copenhagen stays in copenhagen.


DIN DUMME TRÅKEMÅS

En annan jag självklart saknar är Carro, numera göteborgare.
Speciellt alla våra middagar. ALLA våra middagar, för de är många hahaha!

Hemma hos henne, hemma hos mig, på Thai, på McDonalds. All of it!

Och självklart allt youtubande sena kvällar, dock INTE att gå hem från henne mitt i natten genom kyrkogården/allén. Scary as hell haha!
Där emot alla andra sköna långpromenader i Asarums skogar!




Och självklart alla gånger vi knatade till Reptil för att hitta en Ben&Jerry vi kunde spendera kvällen med framför nåt konstigt TV-program.

MISSING YOU

Jag älskar att bo i Malmö och allt.

Men fy fasen vad jag saknar några av mina allra bästa vänner. Lovisa som bor i Brighton, Ellen som bor på ett kön utanför gbg (och dessutom åker till Bolivia imorgon) och Ida och Angelica som bor kvar i khamn.

Det roliga är att alla dessa tjejer är heeelt olika! Hahaha... den ena är verkligen inte den andra lik.
(och alla är olika stjärntecken, ni vet ju att jag är lite insnöad på sånt men erkänn lite typiskt! Lovisa är kräfta, Ellen är skorpion, Ida är tvilling och Angelica är stenbock. och jag fisk! haha vilken blandning)

Men det de har gemensamt är att alla har typ världens bästa humor. Kan inte ens räkna alla gånger vi har skrattat så att vi varit halvt avlidna efteråt. Då menar jag verkligen skrattat. Så mycket att man har blivit knallröd i ansiktet, tårarna har runnit, man har tappat andan, har börjat svettas och magmusklerna har värkt. Det kallar jag att skratta.

Det andra de har gemensamt är att man verkligen kan prata med dem och de LYSSNAR. Inte alla vänner som kan det men det kan de.
Vi kan alltid prata i timme efter timme efter timme. Och vi ger varandra alltid råd, stöd och uppmuntran. Även här är de totalt olika haha, de gör det på helt olika sätt men jag gillar dem alla. Det kallar jag äkta vänskap.

Vi är också uppriktigt glada när det går bra för den andra. En vän som inte blir glad för ens skull utan bara drar ner en är en ganska pissig sådan. Och det märks tydligt när någon säger "vad kul för dig" om personen menar det eller inte.
Och en annan grej som är helt underbar med er: Ni är aldrig sura utan anledning. Inte en enda gång har vi ställt varandra den typiska tjejfrågan som jag hatar "är du sur eller?". Haleluja.

Så glad för att ni finns ska ni veta och nu tänker jag skriva en otroooooligt extrem klyscha:
Även om jag är långt bort så finns jag alltid där för er. Haha! Men jag menar det faktiskt.

Saknar er så sjukt mycket. Lipade t o m över det igår, haha det är sant!
Men nästa helg tror jag att jag ska ta min rygga och bege mig till khamn och då kan jag iaf få träffa hälften ;)

Nu ska jag sova och gissa vad klockan är? 02.05.


En snart 3 år gammal bild på mig, Angelica, Josephine (som jag också saknar!!), Ellen.
En formlektion ute i gräset på Väggaskolan några dagar innan skolavslutningen.


Hahaha! Förlåt Ida men jag älskar denna bilden! Så söt. Också från 2007.
Från en dag när hon var hos mig och var världens bästa vän när jag hade det som
allra värst hemma. Bilden till höger är från alla hjärtans dag 09 då vi hade en av alla
goda middagar och en allmänt bäst dag som vi brukar.
Jag köpte ny mobil och vi pratade med 2 telenorkillar på coop i säkert över en timme. Haha!


Också från 2007? Haha jag och Lovisa på Allsång på Skansen,
det var för en gångs skull underbart väder och vi sjöng med till
Anders Lundins "jag är nöjd". Bäst!

I looooooooooooove yoooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

FRÅN SVARTTAXI TILL KOKAIN

Jag glömde berätta en annan sak som hände i fredags.
När jag stod och var redo att dra mig hemåt runt 6tiden kom det fram en kille till mig.
Jag försökte ignorera honom men här sprack den planen:

- Du tjejen..
- Ja?
- Vill du ha svarttaxi?
- Nej tack, jag väntar på skjuts.
- Aha.. Vill du ha coke då?
- Va?
- Vill du ha coke?
- Ursäkta?
- Vill du ha coke? Kola? Kokain?
- Jaha eh, nej tack.
- Nähe...

1. Jag är inte så dum att jag åker med en främmande svarttaxi ensam i Malmö.
2. Att först erbjuda svarttaxi för att sekunden efter erbjuda kokain känns lite som ett förlorande koncept. Ingen lär ju liksom vilja bli skjutsad av honom igen efter att fått veta att han är kokainlangare? Eller?
3. Jag må ha sett helt färdig ut efter allt dansande, men drug addict? Var det så illa? Hahahaha

OCH dessutom, nu kommer det kanske låta som att jag har väldigt höga tankar om mig själv men jag säger bara precis som det var: Det fanns ett gäng tjejer där som såg ut som prostituerade, de kan rentav ha varit det också. Sen fanns det också några killar som utan tvekan redan var drogpåverkade. Och han frågar mig av alla? Hahahaha, som sagt, jag måste verkligen sett helt färdig ut... Men ändå. Jag hoppas verkligen att han redan hade frågat dem, annars var han dum. Men det verkade som att han fått många nej för han såg och lät väldigt ledsen och uppgiven ut när han sa "nähe...".

Hahah, stackarn. Han önskar nog att han vore lika "framgångsrik" som Scarface:


REN FAKTA

Observera ren (mellanslag) fakta, INTE renfakta. I det här fallet ska det alltså vara särskrivning.

1. Jag är inte gjord av pengar
2. Pengar växer inte på träd
3. Min pappa betalar inte
4. Inte min mamma heller
5. In fact, ingen annan än jag själv betalar för något som har med mig att göra. Det enda jag inte betalar själv på hela året är mina julklappar och födelsedagspresenter som dessutom inte är många.
6. Jag lägger hellre mina pengar på roliga/nödvändiga saker än på annat som är helt onödigt

Ps. Jag glömde att jag faktiskt inte betalar t ex hela min sjukvård själv, men det håller nog inte i sig så länge det heller om den här regeringen får sitta kvar och bestämma :D
Dessutom är det en sån grej som är lika för alla, men när det gäller allt annat som inte är skattefinansierat så är det vissa som har mer tur än andra. Och det är jättekul för dem, det är bara synd att de som har det bäst inte alltid kommer ihåg att alla andra inte har det lika dant.

Nämen titta vilken fin poäng jag fick till nu! Det är ju precis så hela samhället kommer att vara uppbyggt snart om blått vinner igen, att vissa har mer tur än andra men det räcker inte längre utan de som redan har det bäst ska ÄVEN ha den bästa sjukvården, den bästa skolundervisningen, de bästa jobben osv osv.

Vi andra får ju faktiskt skylla oss själva. Jag t ex, om jag hade fötts i ett moderatstyrt Sverige:
Jag kunde ju faktiskt sagt till min mamma när jag föddes att hon skulle bli chef på ett företag eller utbilda sig till läkare så att hon kunde betalat den bästa utbildningen till mig så att jag sedan också kunde bli lika högavlönad som hon. Då hade jag minsann kunnat föda mina barn på en bättre förlossningsklinik än jag själv blev född på. Hon skulle ju dessutom vinna på det själv, för om vi blir rika så kan hon ju få vara på ett bra äldreboende med bra vård istället för på ett dåligt sådant med dålig vård som de fattigare får vara på.
Ja jag får ju faktiskt skylla mig själv att jag inte sa det till henne, och jag får ju skylla mig själv att jag inte letade upp min pappa och sa samma sak till honom. Äsch, jag får helt enkelt skylla mig själv att jag blev född som deras dotter. Hade varit mycket smartare att bli född som dotter till en chefspappa och en läkarmamma. Fast det allra smartaste hade varit att inte bli född som dotter, utan som son istället. Då får jag ju automatiskt mer lön!

"Skattepengar.. snälla nån. Varför ska jag hjälpa andra när jag själv har det så bra att jag inte behöver nån annans hjälp? Helt ologiskt.
Tack och lov för att de tog bort förmögenhetsskatten (vilken jag har hört ska vara 10 000 på 1 miljon), tänk om vi rika fortfarande skulle tvingas betala det, då hade vi bara haft 990 000 kvar per miljon. Och resten ska gå till skola och sjukvård och allt som de andra latmaskarna inte kan betala själva. Då är det rättvisare som det är nu, att istället för att ta våra älskade pengar så kan de ta lite från pensionärerna istället genom att sänka deras pension. Ja, de som har haft högavlönade jobb har ju förhoppningsvis besparingar kvar som de kan leva på, så för dem gör det ju inte så mycket. De andra.. ja, de får ju som sagt skylla sig själva."

Skulle bara testa en gång hur det är att tänka som en moderat.
Enda tanken som kommer upp nu efteråt är Rhinos replik i filmen "Bolt":
- How do you sleep at night?


RSS 2.0