RANDOM

Hej, här kommer ett random inlägg apropå ingenting.

Tänkte bara berätta att jag har en björnbärskärna fast mellan min visdomstand och kindtanden, har ett överflöd av hormoner och strax ska möta Ellen på stan.

I måndags var jag, Ellen och Mickan i Köpenhamn och det var HUR MYSIGT SOM HELST. Köpenhamn är verkligen en jättefin storstad. Rekomenderar folk att besöka den!
Hittade en superfin rygga på ALDO som jag måååååååååååste köpa. Och ett superfint armband på Urban Outfitters.

Annars ska jag snart ut på praktik, känns gött! Gillar Malmö mer för var dag som går och det skadar ju inte att Linnea snart ska flytta tillbaka! Ju fler desto bättre vaaaa.

Håller på att söka lägenhet  (ja, igen) och hoppas jag får napp.

Hmmm jaaa ser fram emot sommaren som i princip redan är här! Första sommaren i Malmö. Kommer antagligen blir övernice om ni frågar mig.
Ska kirra sommarkort på skånetrafiken i dagarna så jag kan åka tåg som en galning i sommar hade jag tänkt. Endast 500 spännisar. TAGET!

Nej om jag vill undvika att bli halshuggen av Ellen så får jag nog Raska på Alfons!

På tal om halshuggningar så kan jag nu meddela hela illsnaphisneck-läsar-befolkningen att JAG ÄR MODIG. Har fått det klart nu. Jag är nämligen överdrivet ultrarädd för getingar. Tydligen är min pojkvän ungefär lika dan. Och GISSA VEM SOM DÖDADE GETINGEN I HANS LYA??? JAAAAAG!!!! Döda är bara förnamnet för jag halshögg den. Smashade den totalt. Vingen satt fast på väggen, huvet låg i fönsterkarmen och kroppen på golvet. Totalköttad. Färdigsurrad. Jennifierad.

Så ni kan numera kalla mig för Jen The Bee-killer. Inte mer än rätt.

Ciao!

Just det, för er som inte visste så bor min syrra hos mig för tillfället.
"På tiden" skulle man kunna kalla det
om man vill va lite fyndig!



HALLOOOO

SER NI MIN BLOGG?

SURE THING

Jag vet inte om det är något fel på mig eller om jag är helt normal. För er som inte gillar kärlekssnack så borde ni kanske sluta läsa nu för det kommer bli riktigt puttinuttigt.

Jag är så HIMLA kär. Jag har aldrig känt så här förut. Ron är helt underbar, han gör mig så lycklig. Om inte jag hade behärskat mig så hade jag sagt "jag älskar dig" till honom 60 gånger i minuten. Det är helt sjukt hur mycket jag älskar honom. Och jag vet att han älskar mig, det måste ändå vara det bästa! Haha.

Ååååh. Det är kanske lite synd att jag har slösat tid på kompletta rövhål in the past kan man tänka. Men det är inte ofta jag ser tid som slösad sådan när det gäller upplevelser så det gör jag inte i dessa fall heller. Om jag inte hade haft erfarenhet av rövhål så hade jag kanske inte uppskattat att Ron är helt underbar. Och det vore ju skithemskt. För han förtjänar att bli uppskattad.

Igår skickade Ron en låt till mig. Jag grät som en liten unge när jag hörde den. Sen grät jag ännu mer när jag läste texten också.


I love you Ron

RSS 2.0