VÅLDTÄKT ÅT SVERIGES KVINNOR, ÖNSKAR NIKLAS

I mitt inlägg om Gudrun vs Jimmie fick jag en kommentar av en kille vid namn Niklas. Här ser ni den:

Gudrun använder härskartekniker, det är alltså okej här om jag förstått blogginlägget rätt? Det är bara män som inte får använda det?

För övrigt är det inte flest svenskar som våldtar, de är mindre än 50 %. I Oslo var 41 av 41 utförda överfallsvåldtäkter utförda av personer med utländsk bakgrund. I Sverige finns ingen seriös, politisk oberoende forskning.

Genuspedagogik bortser från biologiska könsskillnader och är därför i stora stycken nys. Jag tror knappast att man kan minska våldtäkter genom att tvinga småpojkar att leka med dockor och annat genustrams.

Enda anledningen folk kan få för sig att Gudrun vann denna debatt är att hennes åsikter ligger så nära de politiskt korrekta vanföreställningar som är rådande i samhällsdebatten. Så Åkesson måste argumentera inte bara mot Gudrun ohämmade svada och ideliga avbrytanden, och den något partiska programledaren, utan också mot den rådande PK-världsbilden. Sådant kräver mer tid och utrymme.

Man kan ju hoppas att nästa offer för mångkulturella våldtäkter inte är någon som delar Åkessons problembeskrivning, utan som förlöjligar den. Det vore mer rättvist så, inte sant?

Och här är mitt svar:

1. Var i inlägget skrev jag att jag vill att kvinnor ska få använda några "härskartekniker"? Och när i debatten sa Gudrun det? Det enda hon pratar om är genuspedagogik.

2. Oslo ligger inte i Sverige så du kan inte använda statistik därifrån för att föra argument här. Även om Norge och Sverige är grannländer så ser inte våra länder lika dana ut. Och det är ju väldigt konstigt att sverigedemokrater aldrig har samma, eller ens liknande, statistik som någon annan.

3. Jag kan hålla med om att genusperspektiv ibland blir löjligt när det blir överdrivet. Men allt som är överdrivet är enligt min åsikt oftast inte bra. Det är oftast bäst när det är ett mellanting. Och Sverigedemokraternas politik är precis motsatsen till allt som heter genus. Deras politik vill stärka det du kallar "biologiska könsskillnader"  ÖVERDRIVET och resa bakåt i tiden. Att mannen automatiskt föds in i rollen som härskare än idag 2010, och alltid har gjort, det ser du och sverigedemokraterna (jag antar iofs att du är en själv) uppenbarligen inte som ett problem utan snarare något ni vill stärka och vill fortsätta sträva efter. Där har du en härskarteknik. Om man har en hjärna i funktion så förstår man att detta bygger de normer som Gudrun pratar om.

4. Det där du sa om PK var det sämsta försvarsargument jag hört på länge. Det var så dåligt att det t o m har motsatt effekt. Och det är faktiskt komiskt att Sverigedemokraterna alltid skyller sina förluster på att media är partiskt och att de aldrig fick tala till punkt. Det spelar ingen roll hur partisk programledaren än är, han borde ändå kunna svara på frågorna men det kunde han inte.

5. Det är såna som du, Jimmie Åkesson och alla andra som röstar på Sverigedemokraterna och sympatiserar med andra partier i den riktningen som är enda anledningen till att jag ibland skäms över Sverige. Att hoppas att någon ska bli våldtagen säger ju bara hur dum i huvudet du är. Jag har aldrig hört en person med rasistiska åsikter yttra sig utan att samtidigt göra bort sig. Men att sedan krydda till det med att önska någon en våldtäkt, det tar nog första pris ändå! Grattis!

Jimmie pratar om att blunda för förtryck. Men ni förespråkar just förtryck, speciellt mot kvinnor. Jag gissar att det är en av anledningarna till att ni inte har speciellt många kvinnor i ert parti. Alltså hoppas du att de flesta av Sveriges kvinnor blir våldtagna, för de flesta stödjer inte Sverigedemokraternas politik. Säger en hel del om dig.

GUDRUN VS JIMMIE

AAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHA. Igår när vi va hos Angelica på filmkvällen kollade vi på debatt mellan Gudrun Schyman och Jimmie Åkesson.

Jag säger bara en sak. Nej det gör jag inte för det finns inga ord samtidigt som jag hade kunnat skriva tills datorn pajar. Men... Hahahahahaha... hahahahahhahah!!! ALLTSÅ!!!! Alla i hela världen måste se den debatten för den säger verkligen allt.

Han är SÅ..... tappad! Han är helt tappad! Pantad! Han är endast en stor nolla, en loser, han är ingenting.
HUR, HUUUR, hur hur hur kan man typ se den debatten och tycka att "jo men det han sa var ju vettigt". HUR?

Det är helt ofattbart att över 4% av Sveriges röster går till en Ingentingare. Han har ju för fan inte ens en hjärna. Och om han har en så innehåller den inga celler.
Han ser ut som ett enda stort frågetecken, och det är han ju också. Han vet inte vad han själv snackar om, han kan ingenting om någonting, precis som alla andra pungskallar som röstar på honom.
Människor som honom borde omskolas.

Här är debatten. Snälla titta, den är skitrolig.


Ehh, ja.. Jag skulle gärna vilja skriva upp alla gånger som han säger emot sig själv men det hade nog inte varit så roligt för er att läsa. Kan ju dock bjuda på några av dem alla:

Jimmie till Gudrun: När du i ert parti ägnar er åt (undra om han fick godkänt i Svenska A).... genuspedagogik i förskolor så blundar ni för det importerade förtrycket... Ni ägnar er åt små symbolfrågor som inte förändrar människors vardag över huvud taget.

Så han menar alltså att FI's förslag på genuspedagogik inte förebygger våldtäkter utan att man ska ha pepparspray istället som han säger senare är SD's lösning. Bra där.

Sen säger han först att invandrare är kraftigt överrepresenterade i statistiken angående våldtäkter. Programledaren säger att de flesta våldtäkter i Sverige begås av svenska män. Då ändrar han sig och säger att det är nära hälften av alla våldtäkter som begås av invandrare. Alltså säger han själv att det är mest svenska män som våldtar eftersom "nära hälften" inte ens är hälften. Plus att det stämmer ju inte ens heller. 

Bästa av allt är när Gudrun säger "du är så okunnig så det är nästan genant att prata med dig om de här frågorna". Word. Som pricken över i'et filmar de hans förvirrade fejja efter det. HAHA.

SEN säger han det som lägger alla pusselbitar på plats: Jag tror inte att man kan utbilda bort våldtäkter.
Nähe. Tack och hej.

Hela SD's politik tvingar ju in människor i könsroller. Gudrun säger att det är bl a sånt som föder mäns maktbegär över kvinnor och därför vill de ha genuspedagogik redan i förskolan för att förebygga det. Låter ganska logiskt tycker jag.
Det som inte låter logiskt what so ever är att vi ska utvisa alla invandrare för att ta bort risken för att svenska kvinnor ska bli våldtagna av utländska män och sen ska man bära pepparspray så att ingen svensk man våldtar en, trots att det är flest svenska män som begår våldtäkter.

Han vet ingenting, han är en loser, räcker ju för fan bara att kolla på hans nylle så vet man. Precis som vi sa igår ser det ut som att Gudrun är läraren och Jimmie hennes elev. PINSAMT.

Och här är SD's pinsamma valfilm som inte makes any sense, jag fattar inte ens budskapet.

SOLSEMESTER

Jag förstår mig verkligen inte på dem som har sin årliga solsemester mitt i svenska sommaren. Totalt bortkastade pengar.
Om jag hade haft råd till en årlig solsemester hade jag tagit den mitt i vintern. Alltså.... Jag börjar nästan gråta när jag tänker på att det snart är vinter. Det finns inget jag hatar så mycket. Jag mår så dåligt, blir deprimerad och är sjuk var tredje vecka. Jag vill bara gå i ide. Och jag överdriver inte, det är så här det är.

Att det är kallt suger men det värsta är ju mörkret. Det tar verkligen kål på mig. Sol är det bästa jag vet, det är rena rama medicinen för allt! Aaah... vintern är så låååååååååååång också... Börjar typ lite smått i slutet av oktober och håller i sig ända till slutet av februari/början på mars. Det är över 4 månader!!!!!! FYRA MÅNADER! 16 veckor! Bläääääääääääääääähhhhhhhhhhhh.

Jag hade verkligen behövt en solsemester där nån gång i mitten för att ladda upp batterierna lite. Men näe...

Alltså, "pengar kan inte köpa lycka" är så himla fel. Totalt fel. Det kan köpa en hel del lycka! Det kan inte köpa kärlek däremot. Någon borde se till att det ordspråket blir ändrat.

Finns inget bättre än sommaren. Finns inget bättre. Våren är också så himla fin. Hösten... Kan vara ok, i början. Men inte där i slutet när man känner att det nästan är vinter.

HEM NR 11

På måndag ska jag kolla hur min nya lya ser ut. Snacka om ny, totalt nybyggd. Nice. Sist jag var där var det bara cementgolv och ingenting liksom. Nu är den nästan helt klar. Är så himla nyfiken!!!

Liiiiiiiiiiiiiiiiiiite tradigt (jag har kommit på att tradigt inte alls är samma sak som tråkigt. så ibland måste jag faktiskt använda det ordet) att flytta för... 11e gången i mitt liv, meeeen a girl's gotta do what a girl's gotta do.
Ser INTE fram emot att packa ner grejer i lådor, det är så FRUKTANSVÄRT tråkigt!!!!
Ska se om jag kan rensa ut ännu lite till från mina ägodelar vilket känns ganska omöjligt...

Hahahaha, igår träffade jag min mamma. Jag sa att jag ville köpa en ny säng men hon tyckte det var onödigt eftersom jag inte ska bo där så länge. Jag sa att jag ska ju kanske bo där i 2,5 år vilket är ungefär lika lång tid som vi bodde på alla våra ställen vi bott på... 
Och hon sa "Vi bodde ju ungefär i 3 år på varje ställe, i genomsnitt....... Det är ju helt sjukt om man tänker efter" hahahahaha.... bättre sent än aldrig!

Är sjukt peppad inför att bo så nära Ellen, det kommer bli så himla nice. Och jag ska ut på byråjakt och inte ge upp förren jag hittat den perfekta. Nu tänker jag vägra att halvtrivas i mitt hem. Jag ska trivas som fisken i vattnet!
På tal om fisken i vattnet blev jag riktigt sugen på att köpa fiskar när jag var i Manchester för Oscar har. Det ger faktiskt väldigt mycket liv till ett rum/hem om man bor ensam! Skulle bara vilja ha ett litet akvarium... well vi får se!

Ikväll ska jag och Ellen till Angelica och ha filmkväll. Alltså, Angelicas lägenhet... Jag får någon sorts orgasm inombords varje gång jag är i den. Den är så himla fin, det är inte ens rätt ord, för den är PERFEKT. Allt är perfekt. Helt jädrans perfekt. Går inte att beskriva, men den är bara totalt perfekt. Jag hade velat flytta den till Malmö och bo i den där.

THE PROBLEM IS


Det här är en sån sak som många andra inte fattar, tycker är omoget, töntigt och löjligt, men det är ett problem för moi, och jag hackar inte på andras problem så, don't even start.

Jag vill gärna ha barn i framtiden. Helst 3 stycken. Två pojkar och en flicka, eller två flickor och en pojk. Jag vill gärna det. Ett liv utan barn finns liksom inte i mina visioner. Och detta är en tanke som kommit med min 20-årskris som jag skrivit om förut.

MEN...

Jag vill verkligen inte få en efter-att-ha-fött-barn-kropp. Jag vill verkligen inte att min pussy ska bli slapp. Jag vill verkligen inte ligga med den jävla smärtan i timmar, (Gud vet hur många) med slangar i armarna och någon som klipper upp min pussy med en jävla sax. Och nej tack, hellre smärtan än ryggmärgsbedövningen (ni vet sprutan som de kör rakt in i ryggraden). Jag vill inte gå med feta bindor i en månad efteråt för att min pussy och livmoder är så uppköttade så jag blöder som ett slaktat djur. Det har väl för fan räckt med all mensjävel. Jag vill verkligen inte, det är verkligen något jag absolut inte vill uppleva.

"Men det är en sån vacker upplevelse" säger många. Jag är ledsen men jag ser inget vackert i det jag just skrev. Uppenbarligen är det ju värt det eftersom man får ett barn efter allt detta. Men en vacker upplevelse skulle jag inte välja att kalla det.

Och jag är så rädd att jag kommer hata det så mycket så att jag aldrig mer vill göra om det. Samtidigt vill jag verkligen inte bara ha ett barn. Minst två, så jag måste alltså göra det minst två gånger. Det bästa vore om Gud ger mig tvillingar en av gångerna! Helst den första då kanske, ifall jag skulle bli avskräckt.

Jag har inget emot adoptioner eller något, jag tycker det är en fantastisk grej. Jag vet inte om jag skulle kunna tänka mig att göra det i framtiden men just nu känns det inte så. Även om det låter hemskt så är det väl av just den anledningen att jag vill att barnen ska vara mina egna. Sorry, men så känner jag. Så nej, här finns ingen lösning på problemet just nu...

Och jag vill inte göra keisarsnitt för försök föreställa er det ärret efter 3 gånger. Då kör jag till och med hellre den smala vägen... tror jag. Pussyn lär inte heller vara så snygg efter 3 gånger men den är i alla fall nästan gjord för jobbet. Ja, nästan, för annars hade den väl för fan inte spruckit.

Så... Det bästa vore ju att ha en sån där surrogatmamma man sett på TV. Men tyvärr kommer jag nog aldrig bli så pass rik att jag kan paya en sån 3 gånger. Dessutom skulle det nog kännas lite konstigt...

Så, kolla! Ett riktigt problem! Jag får ju helt enkelt välja pest eller kolera, men att inte ha barn skulle vara värre än att föda, så... Jag måste väl. MEN JAG VILL VERKLIGEN INTE!!!!!!!!!!!!

Eller får jag bara turboföda alla 3 så tätt som det bara går och sen göra en fet skönhetsoperation efter. Hahaha. Fy fan, vilken pers, som man säger...

En sak är säker: Om jag nu kommer föda vilket jag förhoppningsvis kommer då eftersom jag så gärna vill ha de där ungarna, så ska jag befalla alla läkare och alla sköterskor runt omkring mig, att de ska pumpa mig full med så mycket droger som det bara går (förutom ryggköttaren). Jag har hört att vissa mår sämre av lustgas men att de som mår bra av den verkligen mår toppen haha, så hoppas verkligen att jag är en av dem och då ska jag ta så mycket som det går och lite till. Så fort någon tittar bort, då ska jag ta lustgas.

Och jag ska ge min man en lista innan på vad han inte får säga. T ex "såja".... VADÅ SÅJA!!!! Som om det hjälper?!?!?! Eller "kryst!" - för det första för att det är ett så fult ord, för det andra för att det är ju det enda jag kan göra? Vad fan skulle jag annars göra, hålla igen!?
Å andra sidan, när jag väl ska ge en ordentlig krystning får han gärna säga "PUSH!!" för det verkar så peppande i amerikanska filmer.


Så, there you have it, ett av mina livs få stora dilemman.

Jag önskar att mänskligheten hade kommit så långt i utvecklingen att man kunde odla sina barn i nån behållare. Så kunde man ha den där hemma och se bebben växa fram. Så kunde man ha en sån klocka som man har på mikron, och när den var klar kunde den säga "pling!" och så kunde man ta ut bebben. HAHAH sen skulle man kunna ha ett klistermärke utanpå med ett frågetecken på för könet om man inte ville veta innan! ...Fast den växer ju och snurrar och har sig.... Jaja, jag kan inte ha lösningarna på allt ;)







FUCKIN 'ELL!

Så vad hände med mitt bloggande?

Kom hem från Manchester igår. Gick upp klockan fem på morgonen, engelsk tid. Var hemma i Malmö vid 10 svensk tid, pretty fucking impressive! Visste ni att det typ bara tar 1 timme och 40 minuter Kastrup - Manchester airport? Jag är impad iaf.

Jag har sån hård huvudvärk, men inte sån huvudvärk ni tänkte på nu, utan sån där kropps-huvudvärk man har när man är sjuk och har feber. Fattar ni? I alla fall...

Manchester är en så himla fin stad. Allt är fint. Och det som inte är fint är udda, men inte fult. Det ENDA som är fult, det är vädret. Att England är regnigt är ett sååååååååå himla sant rykte. Förra gången jag var där regnade det varje dag, då var jag där i fem dagar. Den här gången var jag där en vecka och det regnade fem dagar. What's up with that? VAD beror det på? Jag skulle verkligen vilja fråga en meteorolog det.

Men jag hade en very good time. Älskar när de säger "mate", "fuckin 'ell", "y'know wha'I mean!?" och allt vad det är. Vissa jag träffade hade sån bred dialekt att jag inte hörde ett ord vad de sa. En som hette Adelle sa sitt namn 4 gånger och jag ended ändå up thinking att hon hette Adanne. Fattade inte att hon hette Adelle förren jag såg när hon ringde på Oscars iphone. Hahah, pinsamt ju! Ännu värre när hon var så trevlig och så fattade jag inte ens vad hon hette. Hon måste trott att jag var lite efterbliven hahahaha.

Det som chockade mig mest var detta:

Jag: Do you have like a forest here or something?
Oscar: No.
Jag: Ok... And you don't have the ocean, right?
Oscar: No we don't.
Jag: Right... Do you have a lake?
Oscar: No.
Jag: No?... Well... Do you have a park or anything like that?
Oscar: Not that I know of, no.
Jag: ....So there's just houses and stuff?
Oscar: Pretty much, yeah.

Eh? Let's face it, jag är ändå en lantis innerst inne, så wtf? Vad gör man om man vill gå en promenad? Det var det jag ville göra när jag frågade honom detta. Han skulle till djuraffären så vi gick dit, men? Och jag som tänkte "oh vad mycket grönska det är här!" (jag vet, pensionärstanke) när jag flög över Manchester, men nähe.

Vi var på bio och såg "The expendables". En actionfilm där de samlat alla klassiska action-män, bl a Sylvester Stallone, och I'm tellin ya, det ser ut som ett hans ansikte har smält. Han ser HEMSK ut. HEMSK. Man kan tro att filmen är sjukt överdriven med alla dem i, men typ inte. Rätt bra! Och om ni ska se den: Kolla extra noga när Sylvester ska göra en cool action-löpning. Snubben är ändå snart 70 år. HAHAHA jag och Helen (James date. James är Oscars homie) dog av skratt.

En annan kväll såg vi "Salt", Angelina Jolies nya. Lite konstig men bra! Actionfilmer passar henne bra.

En kväll var vi ute på ett ställe som heter Boutique, bara jag och Oscar hahah, heeeeeeeeeeeeeeeelt flippad kväll :D Alltså, verkligen!

Sen har vi ätit SJUKT MYCKET MAT. Helt ärligt, så mycket som jag åt den veckan är typ vad jag äter på två-tre veckor när jag är ensam. Beror antagligen på att Oscar äter som en dinosaurie morgon middag och kväll och lägger upp lika mycket mat på min tallrik som på hans. Några dagar behövde jag bara äta frukost. Och tro mig, det är inte så bara!


What else... Skolan börjar på måndag, inte så mycket mer att säga om det. ELLEN HAR FLYTTAT TILL MALMÖ och bor så nära min nya lya att vi kommer kunna gå till varann! På tal om nya lyan kommer jag flytta till den inom typ två veckor som det ser ut nu, yay!
Josephine kommer ÄNTLIGEN till Sverige och hälsar på nästa vecka! Då ska hon och Angelica komma ner till mig och Ellen i Malmö :D Fantastic Four är samlad igen!

Ska tillbaka till Manchester i oktober och hoppas på att Magdalena följer med! Hon flyttar från Umeå till Uppsala på tisdag, äntligen lite närmare moi :D

Ehm.. Ser fram emot att kunna börja på Friskis & Svettis igen och att sluta äta gris igen.

Vill fixa: Ny mobiltelefon och en byrå.

Kolla, alla mina pengar läggs på resor (vilket jag gillar, utom inom-sverige-resor) och nödvändiga saker.
Blir aldrig något över till kläder och skor!!! GAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var allt, och det var ganska mycket!

Cheers!


NÖJD

Jag är glad
för jag är nöjd
Att vara nöjd, då är man glad
för man är nöjd

Ja jag är glad
för jag är nöjd
Det är en fröjd att vara glad för man är nöjd!

Tack ska ni ha!
Tack det är bra!
Jag behöver inget, vad skulle det va?

En del vill klättra upp på högre höjd
Men jag, jag sitter bra
för jag är nöjd!

Ja jag är nöjd nöjd nöjd!
(mannen här är jättenöjd)
Nöjd nöjd nöjd!
(han är glad för han är nöjd)

Nån vill ha mer
nån vill ha fler
Nån vill ha färre
nån vill det ska bli värre

Nån vill va sist
nån vill va först
Nån vill va minst
nån vill va störst

Någon vill ha högre
någon vill ha lägre
Någon vill ha tyngre
och kanske går till en våg och väger det

Sen blir dom trötta, ryggarna blir böjda
och dom blir sura för dom aldrig fick bli nöjda!

Ja jag är nöjd nöjd nöjd!
(mannen här är jättenöjd)
Nöjd nöjd nöjd!
(han är så glad för han är nöjd)

Ja jag är glad
för jag är nöjd
Det är så bra så som det är
tack, jag är nöjd

Nån vill ha ord i annan följd
och helt perfekta rim
men jag, jag är nöjd!

Ja jag är nöjd
för jag är glad
Det hänger nog ihop jag kan slå vad

För jämt när jag är nöjd
så är jag också alltid glad
Och jag, jag är alltid nöjd!

Ja jag är nöjd nöjd nöjd!
(mannen här är jättenöjd)
Nöjd nöjd nöjd!
(han är så glad för han är nöjd)

Nöjd nöjd nöjd nöjd nöjd!

LIFE

Fick precis ett blogginfall vilket jag uppenbarligen aldrig får längre så, let's roll...

Idag har jag:
Sovit ut riktigt ordentligt.
Ätit middag till frukost.
Sket i att duscha fast jag verkligen borde, haha. Skabb.
Pillat sönder min visdomstand.
Levt naturliv med Ellen uppe vid Långasjön. SÅ HIMLA FINT.
Ätit frukt.
Ätit änglamarks-chips, sjukt goda ju!
Kollat på dokumentärer med Mormor och Morfar.
Druckit o'boy med grädde. Alltså, det finns inget bättre!

Känt mig gammal igen.
Känt mig sjukt alive.
Känt mig superlycklig.
Pyttelite deppig.
Och sen lycklig igen.

Senaste månaderna har jag kommit fram till att jag är så himla bra för mig själv ibland. Ibland helkass, men ibland så himla bra. Jag gör mitt liv till det bästa möjliga.

Jag skulle kunna bo i karlshamn, jobba, spendera alla mina pengar på kläder och utekvällar på mingel.

Men näe.

Jag flyttade, så fort jag fick chansen, precis som jag lovat mig själv sen jag var 12. Jag bröt inte mitt löfte. Jag vet vad jag vill. Jag har världens bästa vänner all over da world. Jag sparar mina pengar till sånt jag brinner för. Vilket är världens bästa upplevelser med världens bästa människor, resor, och god mat haha. Det är så man ska leva sitt liv. Göra saker man brinner för, för man lever bara EN gång. Det gäller att njuta.

Med tanke på hur min omgivning sett ut under hela min uppväxt är det ett mirakel att jag inte har blivit en enda stor idiot. Eller tagit livet av mig, för tanken har dykt upp många gånger. Och även om inte mina föräldrar kan se det så kan jag det. Och det är det viktigaste av allt. Jag älskar mitt liv, jag älskar att jag finns, jag älskar att leva. Trots att det inte ens var meningen från början.

Jag uppfyller mina egna drömmar. Hela tiden, en efter en. Det är det inte många som gör. Och jag är bara 20 år.

Allt sätter spår, men jag tillåter mig att vara ledsen när jag behöver. Sen går det över och blir alltmer sällan.

Folk klankar ner på mig hela tiden. För några år sedan hade jag tagit in allt och låtit det förstöra mig men jag är inte där längre.

Det dödade mig inte, det har gjort mig starkare. Därför sitter det på min axel!


ÅRETS HÖJDPUNKT

Jag brukar säga att Östersjöfestivalen är årets höjdpunkt för människorna här i Karlshamns kommun. Det hela är mycket tragiskt, men jag visste inte exakt hur pass tragiskt det var förren jag såg det här på Facebook:

"3 of your friends are attending Östersjöfestivalen 2011"

Alltså, här satt jag, på min sängkant, en helt vanlig kväll, lite smått uttråkad och chattade med Ellen... Helt plötsligt får jag detta upp i ansiktet. Snacka om att BRYTA UT i skratt! Det borde inte göra det vid det här laget, men det kom faktiskt som en chock.

Men det är ju bra att folk laddar om typ 2 veckor efter att det är slut... Jag menar, man ska ju ha lite framförhållning.

Kön till H&M ligger härmed i lä.

Lite av min och Ellens reaktion, vilken tur att hon fanns där, beredd att stötta!


Som sagt, det kom som en chock....

Som min kamrat Fille påpekade så kan man ju hoppas att dessa personer gjorde detta ironiskt menat. Men, TYVÄRR, så tror jag inte det... Dessutom har gruppen redan 263 medlemmar och sannolikheten för att alla dessa är ironiska är enligt mina beräkningar obefintlig.

Och i vilket fall vill jag bara tacka, för det gjorde min dag! Hahahahahaha...

RSS 2.0