GUDRUN VS JIMMIE

AAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHA. Igår när vi va hos Angelica på filmkvällen kollade vi på debatt mellan Gudrun Schyman och Jimmie Åkesson.

Jag säger bara en sak. Nej det gör jag inte för det finns inga ord samtidigt som jag hade kunnat skriva tills datorn pajar. Men... Hahahahahaha... hahahahahhahah!!! ALLTSÅ!!!! Alla i hela världen måste se den debatten för den säger verkligen allt.

Han är SÅ..... tappad! Han är helt tappad! Pantad! Han är endast en stor nolla, en loser, han är ingenting.
HUR, HUUUR, hur hur hur kan man typ se den debatten och tycka att "jo men det han sa var ju vettigt". HUR?

Det är helt ofattbart att över 4% av Sveriges röster går till en Ingentingare. Han har ju för fan inte ens en hjärna. Och om han har en så innehåller den inga celler.
Han ser ut som ett enda stort frågetecken, och det är han ju också. Han vet inte vad han själv snackar om, han kan ingenting om någonting, precis som alla andra pungskallar som röstar på honom.
Människor som honom borde omskolas.

Här är debatten. Snälla titta, den är skitrolig.


Ehh, ja.. Jag skulle gärna vilja skriva upp alla gånger som han säger emot sig själv men det hade nog inte varit så roligt för er att läsa. Kan ju dock bjuda på några av dem alla:

Jimmie till Gudrun: När du i ert parti ägnar er åt (undra om han fick godkänt i Svenska A).... genuspedagogik i förskolor så blundar ni för det importerade förtrycket... Ni ägnar er åt små symbolfrågor som inte förändrar människors vardag över huvud taget.

Så han menar alltså att FI's förslag på genuspedagogik inte förebygger våldtäkter utan att man ska ha pepparspray istället som han säger senare är SD's lösning. Bra där.

Sen säger han först att invandrare är kraftigt överrepresenterade i statistiken angående våldtäkter. Programledaren säger att de flesta våldtäkter i Sverige begås av svenska män. Då ändrar han sig och säger att det är nära hälften av alla våldtäkter som begås av invandrare. Alltså säger han själv att det är mest svenska män som våldtar eftersom "nära hälften" inte ens är hälften. Plus att det stämmer ju inte ens heller. 

Bästa av allt är när Gudrun säger "du är så okunnig så det är nästan genant att prata med dig om de här frågorna". Word. Som pricken över i'et filmar de hans förvirrade fejja efter det. HAHA.

SEN säger han det som lägger alla pusselbitar på plats: Jag tror inte att man kan utbilda bort våldtäkter.
Nähe. Tack och hej.

Hela SD's politik tvingar ju in människor i könsroller. Gudrun säger att det är bl a sånt som föder mäns maktbegär över kvinnor och därför vill de ha genuspedagogik redan i förskolan för att förebygga det. Låter ganska logiskt tycker jag.
Det som inte låter logiskt what so ever är att vi ska utvisa alla invandrare för att ta bort risken för att svenska kvinnor ska bli våldtagna av utländska män och sen ska man bära pepparspray så att ingen svensk man våldtar en, trots att det är flest svenska män som begår våldtäkter.

Han vet ingenting, han är en loser, räcker ju för fan bara att kolla på hans nylle så vet man. Precis som vi sa igår ser det ut som att Gudrun är läraren och Jimmie hennes elev. PINSAMT.

Och här är SD's pinsamma valfilm som inte makes any sense, jag fattar inte ens budskapet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väldigt pinsamt Jimmy! Bra skrivet.

Ps, våldtäkt inte våldtäckt.

2010-08-29 @ 16:21:27
Postat av: Jennifer

tack för rättningen! skall ändra

2010-08-29 @ 17:24:05
URL: http://illsnaphisneck.blogg.se/
Postat av: Emma

Alltså. Som du säger, det finns inga ord. Hela debatten är verkligen bara ren underhållning på hög nivå. ALLTSÅ!? Just nu sitter jag i soffan med händerna utsträckta och världens WTF-min i fejset och tänker "VAAARFÖÖÖR!?!?" högt för mig själv.

2010-08-29 @ 17:42:48
Postat av: Malin

Men herregud. Vad är det för fel på den människan? jimmie!!?? för en gångs skull gillar jag gudrun.

2010-08-29 @ 18:22:29
URL: http://malinsofielindblom.blogg.se/
Postat av: Frida

Alltså varberg är typ lite större än Karlshamn ;) Nog lite större än Karlskrona också :P Men inte så stor ;) Ligger nära ullred ;) Har inte fått ngn helhetsbild ännu men verkar jäkligt mysigt! Dessutom är det en fisk-stad så det säljs fisk överallt och snacka om mega färsk sushi.. ;) Haha Jag ska lägga upp lite bilder! Stay tuned ;)

2010-08-30 @ 20:41:41
URL: http://peppen.devote.se
Postat av: Niklas Lindgren

Gudrun använder härskartekniker, det är alltså okej här om jag förstått blogginlägget rätt? Det är bara män som inte får använda det?



För övrigt är det inte flest svenskar som våldtar, de är mindre än 50 %. I Oslo var 41 av 41 utförda överfallsvåldtäkter utförda av personer med utländsk bakgrund. I Sverige finns ingen seriös, politisk oberoende forskning.



Genuspedagogik bortser från biologiska könsskillnader och är därför i stora stycken nys. Jag tror knappast att man kan minska våldtäkter genom att tvinga småpojkar att leka med dockor och annat genustrams.



Enda anledningen folk kan få för sig att Gudrun vann denna debatt är att hennes åsikter ligger så nära de politiskt korrekta vanföreställningar som är rådande i samhällsdebatten. Så Åkesson måste argumentera inte bara mot Gudrun ohämmade svada och ideliga avbrytanden, och den något partiska programledaren, utan också mot den rådande PK-världsbilden. Sådant kräver mer tid och utrymme.



Man kan ju hoppas att nästa offer för mångkulturella våldtäkter inte är någon som delar Åkessons problembeskrivning, utan som förlöjligar den. Det vore mer rättvist så, inte sant?

2010-08-31 @ 06:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0