LIVE, LOVE, EAT

Mitt nya motto!

De senaste dagarna har jag umgåtts med fina vänner och lagat massa mat. Vänner och matlagning är verkligen den bästa terapin. (Och sex.)

Otroligt vad att ändra om saker kan förgylla livet också. Häromdagen möblerade jag om i köksskåpet (yes har bara ett, compact living kallas det), skafferiet och kylskåpet. Kändes toppen! Var en enda röra förut.

Har även fallit för grupptrycket och skaffat mig en instagram så nu kör vi!


BABYBOOM

Okey so obviously there's a babyboom going on among people my age in the small town life. Kids be poppin out like chickens over there! People must be bored AF! Lol... Or is there a competition we haven't heard of over here? "Who can get more kids before the age of 25"?

No offence though. If you wanna have kids so bad at such a young age, congrats. I just don't understand why. At all.

But hey at least you're getting laid :D Or were... pretty sure that doesn't happen as often anymore. But now you have a cute little kid :) So now you can actually uhm..... well... be with your kid! That's great right?

If I got pregnant now I would probably cry myself to death if not jumping off a very high building. It wont happen until I'm 30. If it happens at all that is.

It's not that I hate kids or anything. I really like them, most of the time. And I would love my own of course since they would be the most awesome kids. Better than everyone elses, no doubt, since so many parents have no clue what the word "raise" means.

But, you know... I just rather do everything else there is to do in life. You know, all the other things except for having kids? You do know there are other things to do, right....?


RIGHT....?


JENNIFER KLARAR SIG ALLTID

Jo... Det är väl så. Tydligen. Helt otroligt att jag överlevt trots hur jag mått. Trots hur de knuffat ner mig gång på gång. Och alltid försöker knuffa ner mig och så många gånger jag stått emot och inte fallit. De gångerna jag föll klamrade jag mig fast och tog mig upp igen.

Nu är jag här. Lever, kan skratta, ha kul, och tänka bra tankar. Är bara lite rädd för hur det skulle bli om jag TILLÄT mig själv tänka på allt. För det är så jag tar hand om mig själv nu, genom att inte tillåta de tankarna komma. Ibland nuddar jag vid dem, ruskar om mig och slänger iväg dem så långt jag kan. Vill inte minnas, se eller höra. Så gör jag. Och jag är så pass bra på det att jag inte vet om det verkligen är det jag gör eller om jag helt enkelt har kommit över det. Inte helt än såklart, men en bit över. En rätt stor bit eftersom mitt liv är som det är nu. Såg heeeeelt annorlunda ut för bara 5 veckor sen.

Inga idioter ska få sabba mig.
Om inte för nåt annat så endast för att jag inte vill ge dem det. Vill inte ge dem vinsten. Alla som knuffat mig är förlorare, för jag ligger inte kvar.

Jag är här, jag är glad, jag är stolt över mig själv, jag är tacksam för allting! Sant är det. Vill leva mitt liv för min skull tills jag dör en normal död. Inte leva i sorg och ångest pga andra och sen också dö pga andra. De "andra" är låga människor som det är synd om.

Jag låter kanske nere nu och texten ser djup och "emo" ut haha. Men det är absolut inget sorgligt med det här inlägget, snarare tvärtom! Kortfattat hade jag också kunna skriva "I kick ass" helt enkelt.

I kick ass.


LUST

AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh.
Jag måste bara få ut min.... åh jag vet inte ens vad det heter, men känsla, nån stans!! 

Det är ju helt sjukt vad en sjukt snygg kille kan göra med en! MEN ALLTSÅ NEJ NI FÖRSTÅR INTE
Är inte kär eller nåt, HAHAH hell no, HAHAHAH! Men ja, alltså aaaaaaaj nej hjäääääääälp håller på att få ett sammanbrott!

Har gåshud över exakt HELA kroppen, sitter och skrattar för mig själv, sprattlar, suckar, hyperventilerar, har bankat huvet i väggen, slagit mig själv i ansiktet, hållt för ögonen och skakat på huvet, alltså det är helt galet, helt sjukt! HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG SÅ DET ÄR HELT OTROLIGT OFATTBART! 

HAN GÅR ÖVER GRÄNSEN! Det går typ inte komma längre över gränsen! Han måste va perfekt? Det är perfektion? Jag menar vad är fel? DET FINNS INGET!!!!!!!

Inte för att låta som en kåtbock eller så men hela min kropp skriker TAAAAAAAAAAAAAAA MIIIIIIIIIIIIIG NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

Ah. Gode Gud tack för att du skapar such beauty!
Alltså blicken smilet läpparna tänderna ögonen håret huvudet nacken halsen axlarna åååååååååååh Gud armarna HÄÄÄÄÄÄÄÄNDERNA (dreglar) bröstet magen benen, minns inte hans fötter men skit i dem, kläderna, RÖSTEN
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag döööööööööööööööööööööör

TREDJE RYCKET

Igår var en dag full av humörsvägningar och en dag som förde nåt riktigt gott med sig tillslut ur det dåliga.

Jag är inte konstant ledsen nu längre som jag var förut. Det har börjat skifta och det kan skifta på 2 minuter. Lite jobbigt men såklart bättre än att vara nere non stop.

Började dagen med att äntligen få tvätta! Det behövdes verkligen. Sen var planen att jag skulle till Svalöv och gå på beatlesfest med Ellen. Men var heldeppig och hatar att vara en partypooper så jag bestämde mig för att inte gå.

Sen hörde Mickan av sig och sa att de skulle chilla med spel och middag. "det kanske vore nåt" tänkte jag och försökte ta mig i kragen. Men det gick inte.

4 andra vänner var upptagna, det fanns ingen att ringa. Klockan var ju nästan 1 också.

Fick senare mitt tredje ryck hittills. Mitt första var att kapa håret. Mitt andra var att möblera om min lya. (har även gått ner 3,5 kg, visserligen inte med avsikt men det är också en nice förändring) Och när klockan började närma sig 1 inatt tänkte jag HELT PLÖTSLIGT "näe. Vad fan sitter jag här och deppar ner mig för? Jag borde va ute och ha kul som alla andra! Ska jag låta nån annan få trycka ner mig så pass djupt att jag inte ens kan ha roligt längre? Fan heller! Det är lördagkväll!"

Så fortsatte det en stund, jag blev arg på mig själv och sa tillslut (ja, högt för mig själv) "men ryck upp dig nu! Om andra kan så kan väl du också?!"

Jag tänkte på min vän Sidney som åkte till uppsala reggae festival helt själv där jag träffade henne, och bestämde mig för att gå ut, själv! Till debaser som hade hiphop kväll. Eller jag trodde det skulle va hiphop men var visst blandat. Men väldigt bra.

Det är så fel att tänka "man kan ju inte gå ut själv" och egentligen är det konstigt att jag pratar om det som om det är värsta grejen men för mig var det det, jag kände att jag tog ett steg som person och ur den smärre skit jag befinner mig i. För jag skulle aldrig gjort det förut.

Träffade så härliga människor, speciellt Londonkillen. Och hade väldigt roligt! Alla blev lika förvånade över att jag var där själv haha och sa att "wow jag önskar jag också kunde va sån" (och killarna fick typ boner). Precis som jag tänkte när Sidney berättade samma sak. Gör det bara! Det kändes så bra att göra nåt för sig själv liksom.

Den här kvällen fick mig även känna hur jag älskar Malmö. Jag älskar att jag bor här. Jag älskar att jag flyttade från karlshamn så fort jag fick chansen som var min plan i stort sett hela livet. Det är det bästa jag gjort!

Ska bli kul att se vad som blir nästa ryck. Känslan "jag har inget att förlora" är awesome!!!


Jag under mitt plötsliga tagg-tillstånd

 


PLÖTSLIGT

Plötsligt kan man andas igen, plötsligt ser man dagen, plötsligt smakar maten, plötsligt gråter man rätt sorts gråt, plötsligt är gråten inte konstant, plötsligt vill man inte dö, plötsligt njuter man av livet, plötsligt känner man sig själv mer, plötsligt uppskattar man sig själv, plötsligt...

Det finns förvirring för man är inte färdig, det finns ett sår i bröstet men det läker.

Jag känner att jag håller på att läka, jag ser inte bara mörker, jag befinner mig i utvägen jag inte trodde fanns, jag tänker tankarna jag trodde att jag aldrig skulle tänka igen.

Jag ville ge upp, jag ville bara dö, jag funderade på hur jag kunde dö, jag såg ingenting annat. Helt plötsligt en dag, vände det. Jag är inte färdig.

Men jag är på väg!


RASISTER FATTAR INGENTING

Näe. De fattar verkligen INGENTING ALLS. De måste ha rasismen som en hobby. Det måste vara så att de tycker det är roligt att spela tröga för att provocera andra människor. De kan ju inte resonera så på fullaste allvar? Nä. Det kan inte va på riktigt. Allvarligt talat. Man KAN väl ändå inte vara så pass dum? Kan man det? Utan att nån stans i hjärnan inse att man är jävligt dum och trög? Alltså... Näe. Jag tror de gör det för att roa sig och att få uppmärksamhet.

Om inte så måste de vara nån sorts lägre stående varelse. Några steg bakåt i utvecklingen mot människa. Låter det bekant?

Hur kan man på fullaste allvar skylla på invandrare och säga "vi tänker inte se på när vårt folk blir en minoritet i vårt eget land". Eh.. nähe? Och vad är poängen? JAG SER LIKSOM INTE ENS POÄNGEN!!!!
Det finns inte den minsta lilla gnutta logik i deras resonemang. Det finns verkligen inte det.

JA: Det kan vara så att vissa länder släpper in för många invandrare på en gång utan att ha koll på hur det ska... gå bra. HUR är det invandrarnas fel? "Hmm. Om jag stannar här så dör jag. Om jag drar till ett annat land kanske jag kan få leva. Vad göra? Jag drar. Jag kom in! Yes!" Jag tror inte man tänker "Hmm. Jag måste försöka komma in i ett nordiskt land så att jag kan utrota den vita rasen"

Och OM... Oooom det nu skulle vara så att det inte finns lika många blonda blåögda människor om 200 år. VAD FAN GÖR DET!?!!???!!?!?!?!!!?!?!?!?!!??! Det är väl dessutom inte invandrarnas fel att en blond skaffar barn med en mörkare person? Det väljer man väl för fan själv!!!! JAG SER INTE POÄNGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG
SER
INTE
POÄNGEN
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det skulle vara trevligt att se reaktionerna om det skulle bli krig i Sverige och alla rasisterna blir torterade och deras familjer blir mördade osv, sen flyr de till ett annat land och blir inte insläppta. "För vi vill inte bli en minoritet i vårt eget land".

Det finns ingen logik! OCH SÅ RÖSTAR MÄNNISKOR PÅ DEM!!! ALLTSÅ GÅ OCH DÖ! Skaffa en liten ö nån stans då och knulla som fan så ni ser till att det finns blondiner framöver om ni är så jävla rädda!
ASHÅL! IDIOTER! PUCKADE TRÖGA JÄVLA PISS!

THE ANSWER

I figured it out. The question that every person is asking at some point in their life, I have the answer. We ask ourselves, we ask God, we ask other people: What is the meaning with life?

Think about it. The biggest reason. The moment when we feel alive the most. That moment is when we are feeling: love.
Picture the happiest moments of your life. In all of them there's love!

There is no greater feeling than love. And there's nothing more undescribable than love. Nothing is more beautiful and nothing is stronger.. Than love! The love for life, the love for other people. Nothing fills us up more. Nothing makes us happier than love.

I was about to write nothing makes us unhappier too. But it's not the love itself that makes us unhappy. 'Cause love can only make us happy. What really makes us unhappy, when we think it's love, is disappointment and betrayal. Evil. And it happens when we've loved the most. So never regret loving someone, because you've got no reason to. Be thankful.

Therefore, the reason to live is to love. Because it's the greatest gift we have as humans. So the reason for humans to live life to the fullest must be to love!

And if it isn't love, than what is it? You tell me.

I know the meaning of MY life anyway. There's no doubt. It's love.


HÄLFTEN VÅGAT HÄLFTEN VUNNET

Idag har Linnea klippt mig, det behövdes eftersom mina toppar började vilja bli dreads.

Jag vet att det låter överdrivet, men jag känner mig som en kortklippt pojkflicka! Hälften är typ borta! Nä. Men en tredjedel.

In other news, jag har spenderat kvällen med att göra en supergod sallad, ätit salladen (orkade bara hälften. Gjorde hur mycket som helst) och rengjort mina sneakers. Man kan knappt tro att det är samma dojjer, borde tagit före och efterbild. Precis som jag borde gjort med håret, men här är i alla fall efterbilden!


SAKNAD

Jag saknar min mormor så himla mycket. 

Det känns så jobbigt att jag inte har nånting kvar som får mig att känna mig trygg. Man vet inte att man känt sig trygg förren man inte känner sig trygg längre.
Jag känner mig tom och vilsen. Jag vet att jag inte är helt ensam men ibland känns det så ändå.

Jag önskar att jag kunde få prata med mormor bara en gång till. En frisk och glad mormor.
Det finns ju saker jag vill fråga, ibland viktiga och ibland oviktiga saker. Men just de där sakerna som jag egentligen ska fråga mormor om eller de sakerna som jag gärna vill berätta för just henne... De får jag hålla för mig själv och sen försvinner dem. För jag vill ju bara höra just mormors svar.
Den klaraste bilden jag har av mormor i mitt huvud är när hon sitter i köket och skrattar. Det är en så fin bild och jag kan fortfarande höra skrattet också. Sen har jag massa småbitar av en massa olika minnen. Och i varenda bit ser man hur mormor kämpar. Bara att ta sig från köksstolen till kylskåpet. 
Ibland när jag tänker på henne och mig så kan jag liksom bara skaka på huvet. För det är t o m obeskrivligt i tanken hur mycket jag älskar henne.

Det hade varit så roligt att få prata med henne bara en gång till. Och det känns så hemskt att jag ska leva här i kanske 60 år till utan att få prata med henne en enda gång.
Hon var så glad, stark och intelligent. Rolig, ordentlig, helt otroligt godhjärtad och fin. Alltid så fin.
Ibland känns det som att hon är hos mig. Det känns som att hon säger "jag vet, Jennifer". Och om hon sett mig gråta så här så hade hon också börjat gråta. Hon stod inte ut med att se mig gråta.

Jag älskar henne så mycket, jag saknar henne så mycket, och jag ställer mig frågan "vad ska jag göra?" men jag vet att man inte kan ställa sig den i ett sånt här läge för det finns inget att göra åt saken. Det bara är som det är.

Jag saknar dig mormor!

RSS 2.0