THE GOOD IN GOOD BYE

Nu är det dags att släppa den här bloggen och (kanske) skaffa en ny. Har skrivit här i flera år men känner nu att mitt liv fått en ny era.

Too much pain up in this bitch.

Så tack till er som läst och varsågoda.

Hejdå!


DET VÅRAS

Kom just på en grej och blev helt sprattel-lycklig!

Tänk att jag har överlevt november och december, nu är det bara snart halva januari och sen februari.. Sen kommer mars och då kommer våren!! YEA!! Äntligen! Sen är det sommar!!!

Längtar! Och jag har aldrig varit så förväntansfull som inför det här året, faktiskt. Har haft och har en stark känsla av att det kommer bli ett riktigt nice år.

Hope I'm right!

Btw har ju glömt att berätta om min nyårsafton. Den var alldeles, alldeles underbar.

Var i Malmö för första gången med min man och vänner. Godaste laxen till middag, massa mojitos och en galen natt som varade till tidig morgon. Så himla mycket kärlek, lycka och dans! Perfekt helt enkelt!

Och ja jag är helt galet kär... Finally some real passion. Äntligen en känsla av trygghet. Den där tryggheten man vill känna från en man. Har aldrig känt den förut. Haha stört!

Gonatt hörni.


THERE COMES A TIME...

Each month.... Då jag har mens, since I'm a woman :) and some of these times... Vill jag bara slå ihjäl någon!

Om folk visste hur förbannad jag har varit HELA dagen.. Jepp sen jag vaknade. Jag är så jävla förbannad, vill bara slå något/någon!

JAG BLIR SÅ TRÖTT... På att jag ALLTID... Inte ibland... Utan ALLTID ska finnas där för alla andra. Förstå alla. Ta hänsyn till alla.

Får det nån gång handla om mig?? Näääääääeeeeeeeeehhhhhhhhh. Nej fyyyyyyy.

Och sen dessa små.... Ahh faaaannnnnn.


RSS 2.0