DANSA

I morse lyftes en stooooor sten från mina axlar. Så nu kan jag slappna av igen och vill bara ut och dansa!

Igår hängde jag hos Mickan. Vi spelade Mariokart 64 och jag vann. Fast i stort så sög vi båda en hel del eftersom vi fick spela om samma bana 15 gånger för att klara den!

Idag var sista dagen på praktiken innan sommarlovet som är 2 veckor långt. Sen ska jag vara där i 2 veckor till. Trivs så himla bra där!

Och imorgon är det midsommarafton. REDAN. Vill inte det ska bli mörkare, blä. Men ska iaf fira den med Mickan och Carro :D Hoppas på hemlagade langos och fint grejs i allmänhet.

Sen tycker jag ni ska rösta på min fina lilla klänning jag knåpat ihop. Vill själv ha den nu haha. Så rösta!!!!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


STATEMENT

Jaaaaaaaaaaag måste ju ändå bara få säga hära att möbler är så JÄVLA dyrt.

Hejdå.

TAGGAD IN YOUR FACE

Jag har flyttat måååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååånga gånger i mitt liv hahaha men aldrig helt på riktigt! Oj, har jag förresten berättat här att jag har fått en lägenhet? Det har jag iaf! Och för första gången är den helt äkta och bara min. Den jag bor i nu är ju lite.... ja, inte helt på riktigt liksom. Men nu äntligen! ALLTSÅ JAG ÄR SÅ TAGGAD!

Jag ska göra den så fin som det bara går. Jag ska verkligen kämpa haha. Längtar!!!!

Såååå till mina päron (och alla andra) som aldrig ställer upp, aldrig glädjas åt mig, aldrig tror på mig, aldrig stöttar mig, säger jag: IN. YOUR. FACE.

Alltså heheee. ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har haft TUR! TUREN var här! Hos mig! Alltså åhåååå jag längtar ööööhöööhöööö vill bara flytta nuuuuhuuuhuuu.
AAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag gjort praliner hela dagen och det var så kul och jag fick massor med mig hem tjingtjong.

Alltså aaaah det ska bli så sköööööööööönt att flytta aaaaaaaaaaah aaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaah. AAAAAAH.
Aaaah. Fy fan vad skönt. Jag längtar så mycket att jag aaaah. JJJJJJJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Det kommer bli så fint! JAG HAR SÅ NICE UTSIKT! Aaah. JA! YES MI LION! RASTAFARI! ...eh.

BUN DEM MI SEH! FIYAAAAH.

Peace!!!!!!!

GRANNFEJDEN

Nu när jag bara ska bo här i drygt 2 veckor till måste jag få ut alla klagomål en gång för alla.

När jag flyttade in i den här lilla lyan så vare hur lugnt som helst, bortsett från skottlossningen. Hehe.

Men när paret ovanför mig flyttade in vare slut på friden. Jag har ingen aning om vad det är de håller på med, men nej, det är inga samlagsljud. Faktum är att deras sex-time antagligen är ENDA gången de är tysta. Om de ens har sex. Och visst är det skönt att slippa bli traumatiserad av sånt. MEN.....

Det finns ett mysterium. Jag har grubblat och grubblat men jag kommer inte fram till vad det är. Yamina har grubblat, Ron har grubblat. Men jag har tvingat mig att anta att det är en skrivbordsstol som låter. Skjutdörr var också ett förslag jag hade uppe. Nåt är det iaf som glider över golvet om, och om, igen. Det låter så jäkla högt och självklart händer det PRECIS ovanför min säng.

Sen vet ju alla att jag är en nattmänniska. Men dessa peeps är värre. Ibland dammsuger de runt 1 på natten. Vilket inte är så sent om man inte ska upp tidigt, men i vilket fall irriterande eftersom det låter som att det enda som skiljer dem och mig åt är en spånskiva.

Sen är det ju trappan. Deras trappa är nämligen i min kokvrå, och där låter det som det endast är en playwoodskiva emellan. Och eftersom de har skor gjorda av bly på sig inomhus och uppenbarligen har ett ouppklarat bråk mellan dem och stackars trappan så upplever jag ett jordskalv varje gång de klampar upp och ner. Det låter som in i helvete, rent ut sagt!

Och så är det ju min andra granne som jag har här nere utanför mig. Eller, hans väntrum är utanför mig.
IDAG DAMMSÖG DE 7.30!!!!!!!!!!! Inte kul när jag skulle upp 9.00. Tur för dem att jag sov näck så jag inte pallade gå ut och skälla på dem. När jag blir väckt av idioter tidigt på morgonen som antingen står och skriker eller dammsuger eller vad de än väsnas om, får jag en mindre psykos. Jag blir så jävla arg alltså!

PLUS, att det är en glipa i min dörr, så att varje gång nån går ut eller in (och alla på hela jorden använder tydligen denna byggnaden som genomgång) viner det så det låter som en katt som blir ihjälsparkad.

Japp.. Det var nog allt. Och nu slipper jag det om 2 veckor! NAJS.

Kommer dock sakna mitt fina badrum, men man kan ju inte få allt här i världen :)

Hajdå!


Oh vad jag önskar att jag haft käre Aschberg på min sida!
(intressant att han är brunare än jag...)

HELT SJUKT

Jag har kommit på mig själv med att säga "helt sjukt" ganska många gånger idag. Och nu när jag ligger här och summerar dagen så kan jag berätta att nästan alla gånger handlade om utseende.

Först när jag såg en slaktad duva. Halshuggen och hela grejen. Jag hoppas att det var ett djur som var den skyldige och inte en människa.

Sen när jag berättade om chokladen i chokladbutiken jag jobbar i nu. (Cacaofoni i Malmö, bor/är ni i närheten så MÅSTE ni komma inom! Heeeelt sjukt (<--) god choklad som man kan äta med bästa samvetet!

Sen när jag berättade för Linnea på telefon om det värsta anorexia-fallet jag sett i hela mitt liv, vilket var i Köpenhamn för några veckor sedan.

Sen när jag gick in på kissies blogg för första gången på månader.

Och sen när jag hittade det här, en dejtingsida för "fula människor". Alltså, kom igen nu.....
Läste på sidan och hittade en lista som beskriver fördelarna med att vara ful:

  1. Half of daters aren’t pretty so instead of fishing in a small pool of prettiness and getting nowhere dive into an ocean of uglies and have more choice
  2. Ugly people are a better calibre of human – pretty people generally aren’t very nice and tend to be a bit shallow
  3. Ugly people have had a tougher life and therefore tend to be more considerate and more loyal. A recent TUBB survey also proved that they try harder in bed.
  4. Once with an ugly partner it is unlikely that anyone will try and take them from you meaning you can let yourself go completely once you’re together.
  5. In these straightened times TUBB is cheaper as a) We don’t charge much as the pretty sites and b) Ugly people have lower expectations – for a first date A Family Bucket will usually do the trick.
Måste nog säga att punkt 4 är min favorit.


In other news:
För er som missat så har jag fått lägenhet! JAAAAAAAAAA!!!!
Första riktiga egna lägenheten. Känns så jäkla nice, ni kan inte ana. Nu är det helt på riktigt. Ingen andra hand eller nånting och bor helt själv.
En etta på 25kvm med kokvrå, badkar och balkong. Billig är den också och ligger rättså centralt, vid Mobilia, vilket är super när man gillar att kunna gå överallt man ska, som jag. 7e våningen med nice utsikt så behöver inte oroa mig för att bli skjuten i sömnen längre heller.

Flyttar 1 juli, alltså om typ 3 veckor! LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!

Tänkte att jag kanske, om det inte är för svårt eller för dyrt, ska lägga nytt golv i rummet. En halvsnygg plastmatta där nu som jag skulle vilja byta till antingen en plastmatta med trämönster eller parkettgolv. Nån som har tips på hur man lägger golv?  Är det jättesvårt? Tipsa GÄRNA!

Nu ska jag skype'a gärnet med Malin som är i USA. Natti.

En sån här mörk parkett tycker ju jag är helt sjukt fint ;)


RSS 2.0