KLYSCHIGT, MEN REN SANNING

Vill bara skriva av mig att jag är så glad för att jag har så fina personer i mitt liv som gör mig lycklig! Det låter säkert töntigt och klyschigt men jag är verkligen glad för det och fler borde stanna upp och uppskatta sina vänner och familj. 

Mina närmsta vänner är spridda all over men för ett par veckor sedan hade jag 3 av dem här som hälsade på, Ellen, Angelica och Josephine. Det hade gått 4 år sedan vi sist var samlade allihopa på en gång och ändå kändes det precis som vanligt. Sånt är så underbart! Under helgen som gått har Lovisa varit här som jag inte hade träffat sen i höstas. Det var så himla kul att ha henne här och få catcha upp.

Pratade med pappa i nån timme (vi kan prata i en evighet) och sedan med morfar som bara är så fin att man kan gråta! 

Ja, min livmoder blöder just nu så kanske är därför jag är mer känslosam än vanligt men sånt här gör mig bara så glad. Att man har människor i sitt liv som verkligen är där och bara är fina som de är. Haha alltså nu lipar jag igen. Men jag är så sjukt himla tacksam! För det finns människor som är helt ensamma och världen är så hemsk och äcklig på så många sätt så att man nästan glömmer bort allt det fina som man faktiskt har omkring sig.

För några månader sedan var mitt liv så mörkt som det bara kan bli och jag såg ingen mening med någonting alls. Men tack vare vänner och familj och jag måste säga, framför allt min pappa, så orkade jag kämpa mig vidare och här sitter jag nu och lipar över hur glad och tacksam jag är för det fina i mitt liv.

Jag säger bara, för att återigen låta klyschig, LÅT INGEN JÄVEL TRYCKA NER ER. Varesig det är er mamma, pappa, flick/pojkvän, kompis, lärare eller chefen på jobbet... INGEN är värd att få DIG att känna olycka.
Den som sviker dig är inte värd din tid. Alls. Säger som pappa: Spola ner skiten bara.

Ibland kan man haka upp sig på att folk har svikit en. Men man glömmer att tänka på de personerna som faktiskt ALDRIG har svikit en på nåt sätt. Och den som kanske svek, men som gav allt och ansträngde sig hårt för att bli förlåten och för att få komma in i ens liv igen. Utan att man behövde säga det.

Jag vill verkligen TACKA alla människor som sprider kärlek, omtanke och positivitet omkring sig och jag önskar att fler, eller alla vore som ni! NI RÄDDAR LIV! Utan att överdriva.

Och resten som sprider motsatsen, och alla ni som tar folk för givna, som inte ställer upp för era vänner och som helt enkelt är egoistiska fiaskon - kan jag egentligen inte säga speciellt mycket till för ni kommer ändå få ert "straff", vilket är att folk lämnar er. Man får vad man ger. Punkt.

PEACE!


En bild på mig och Lovisa - en av världens bästa kompisar!

OPEN UP

Varför blir många så offended av folk som älskar sig själva? Alla borde väl göra det? Om du inte älskar dig själv är det ju nåt fel?

Hur ska man leva sitt liv fullt ut om man går runt och inte älskar sin egen person? Sen är det ju självklart skillnad på att helt enkelt älska sig själv och att gå och vara ett ashål som tycker sig bättre än alla andra och skryter om allt.

Vet ni vad jag tycker är så sjukt SYND med hela samhället? (Nu får jag ju referera till det svenska samhället eftersom det är det enda jag riktigt kan, tyvärr.) Att alla människor är såååååå, såååå stängda! Tänk vilka coola möjligheter som hade dykt upp, vilka dörrar som hade öppnats om alla hade varit HELT öppna!

Typ satt sig bredvid någon på bussen eller fiket och sagt "Hej, vart är du påväg? Jag har inget att göra och känner för att hitta på nåt, vill du joina mig?". Bara ett enkelt exempel alltså. Det blir ju lite av en raggningsreplik om man säger det till motsatta könet (för av nån anledning antar man ju oftast att alla av samma kön är straighta och att alla av motsatt vill sätta på en). Åh vad jag önskar att det var så. För det funkar ju inte riktigt om EN bryter mönstret eftersom man då bara framstår som en freak. 

Men om en tjej hade sagt så till mig hade jag blivit jätteglad! Min själ hade skrikit "ÄNTLIGEN LITE ÖPPENHET!". Och det finns säkert fler som sitter inne med samma önskan. "Men så kan man ju inte göra". VARFÖR INTE? VARFÖR skulle det vara konstigt!? I mitt huvud kan jag endast se en sak med det: Kul!

Sverige alltså..... Gud vad jag vill bort härifrån ibland.

Så får jag be er alla om en sak nu då? SNÄLLA.... Öppna upp er!!!

GOOD MORNING, LIFE

It feels like I've been in a coma and I just woke up, kind of. So much has happened and now when I look back it almost feels surrealistic. People are very weird in general, and some are absolutely wonderful. SOME.

The winter is over and the spring is here, not only in swedish weather but also in my life, if you know what I mean. The darkness has passed and the light is coming. At least that's how it feels and I hope my feelings are right. Cos I sure am sick of the darkness!

I have changed as a person. Maybe that's why the past feels a bit surrealistic. It's not like I'm a whole new person... But my brain has changed a bit. Haha.

I love my grandfather more than anything in this world. That's why I'm gonna stay with him. But if he wasn't here, I'd leave. When? I don't know. To where? I don't know. For how long? I don't know. I just know I'd leave. I want something new. Meet new people and see new places. A trip would be nice... to a warm country. Aaaaaah.

But society is tough. It's pretty much fucked up. Or more like... Completely beyond fucked up. This government could suck my balls if I had any. But let's not get into that.... I'd probably end up writing a book....

All in all I like my new brain lol and I'm curious about where this new life will take me. Wow.. that sounded deep. But I feel very... "happy" is the wrong word, although I'm not UNhappy, but peaceful fits better. Yep... Peaceful it is!
And I think BIG. I thought I did before but I appearently didn't. Cos now I do. But who knows.... maybe this is tiny compared to how I will think in the future :O Interesting!

Bye!


LILLA STADEN

Nu ligger jag här igen, i rummet på övervåningen som jag älskar att sova i. Hemma hos.. Morfar. Saknar min älskade mormor. Vi har levt här utan henne i över 3 månader nu. Det känns så otroligt overkligt, nästan som om det inte är sant. Jag känner nästan att hon är här ändå på nåt sätt. Hon är nog verkligen med mig, precis som hon sa att hon skulle vara. Det känns skönt. Det känns verkligen så.

Ikväll har jag varit hos Svante med vänner från staden och myst. Tittat på film, pratat, skrattat och ätit chips. Det var fint.

Det slog mig just hur litet det är här (jag glömmer bort det ibland nu) för jag försökte föreställa mig hur det hade varit om vi alla fortfarande bott kvar. Bilden blev väldigt oklar samtidigt som väldigt klar, för så värst mycket hade ju inte hänt. Fick häromdagen en inbjudan på facebook att "club mingel har renoverats woho!". Det är liksom.. Näe.

Det är så skönt att vara här - i några dagar. Sen återupplever jag känslan "jag vill inte vara kvar här!". Men jag älskar att vara med morfar, det är en annan sak. Jag önskar att jag kunde vara med honom precis hela tiden. Heeela tiden.

Ingen annan förstår. Men det gör inte så mycket. Jag är bara så HIMLA tacksam. Det här huset, den här trädgården, mormor, morfar och jag. Det livet. Jag hade velat stanna just precis där i all evighet.

Men jag kommer verkligen aldrig att bo här igen. Jag tänkte först "fast man ska ju aldrig säga aldrig, kanske när jag är 70 år?" men nej. Jag tror faktiskt inte det. Det är väldigt fint här, det är det. Och visst har jag fina minnen från skärgården och sådär. Men jag mår dåligt av det här stället när jag stannar en längre tid. Det är människorna och allt det där som ligger i luften hela tiden som jag avskyr. Jag står inte ut i den här typen av civilisation. Jag trivs i en helt annan sorts miljö.

Men som sagt... Just där jag befinner mig nu. Här sover jag bättre än någon annan stans :) Det är väldigt ofta jag vaknar med tanken "shit vad djupt jag har sovit..". Det känns i hela kroppen.


FÖR MED LITE LAGOM ILSKA SÅ GÅR DET FÖRUNDERLIGT BRA



Är det Teskedsgumman eller Jennifer? Who knows!

NU KÖR VI (JAG)

ÅÅåååååh sånt e livet, såånt e liiiivet, så mycket falskhet, boooor de häääääär!

Ooooooooooooj oj oj vilket dåligt humör jag var på idag och igår och i förgår. Men vinden har vänt ey yo jag brinner för det här permanent (Petter, duh).

Undrar om det var för att jag hade mens. Vet ni att jag brukar ha lyxmens nu för tiden, knappt nån mens, varar bara i 3 dar och ingen värk. Dock var det inte så den här gången heehehehehhe så kanske var även mina hormones annorlunda. Vem vet!
Hoppas den här taggen jag känner just nu sitter i tills imorgon för då jäklar. 

Mmmm. It's my liiiiiife it's nooow or neeever (Bon Jovi, minns ni den? Konstigt namn egentligen..)
AJA godnatt.


Glad påsk! (ser lite ut som en påskkärring med håret där tycker ni inte? Mmmm)

ME MYSELF AND I

Så att alla vet, om det inte vore för att jag är en fattiglapp och att jag har världens finaste morfar så hade jag dragit. Till ett annat land, nu, inom närmsta framtiden. Packat mina grejer, planerat lite smått, kanske hyrt ut lägenheten och dragit. Utan tvekan. På obestämd framtid.

Jag har bara mig själv och mitt eget liv. Men jag har satt andra människor framför hela tiden. Brytt mig och haft omtanke och tagit hänsyn och spenderat tid och pengar.

Jag litar inte på en enda människa, för ni ljuger - allihop. Det är slut på allt nu för inte fan får man nåt tillbaks i slutändan.

Från och med nu är jag nr ett på min lista, jag har bara varit dum som inte satt mig där förut.

Gör vad ni vill, hur ni vill. Alla som sårat mig kan dra åt helvete. I couldn't care less.

Spottar på alla lögnare, varenda en av er, och alla fake ass people.

Och ja, jag vet att det finns patetiska fittor som läser min blogg och själva mår bättre av att andra, i detta fallet jag inte har ett "perfekt" liv. Men du, just när du tänker din lilla skadeglada tanke, kolla på dig själv. Vad är du för en liten ynklig person egentligen? Verkligen ta dig en titt.

För vet ni vad jag älskar mest med mitt liv? Mitt sätt att se på det. Jag gläds åt andra på riktigt, jag uppskattar saker på riktigt, jag gör inte saker för att hävda mig, jag är uppriktig och jag är inte FAKE.

Det råkar bara vara så att jag brytt mig mer om andra människor än vad de brytt sig om mig. Men det är som sagt finito med det nu.

Gör vad fan ni vill, jag bryr mig inte längre. Jag har mig själv.

Vive ma vie!!!

 


RSS 2.0