JO FÖR PAPPA SA DET

Älskar när min pappa kallar mig klok för då känner jag mig verkligen klok. Eftersom jag vet att allt min pappa säger verkligen kommer från hjärteroten! Det är det jag gillar mest med honom.

Så att ja... Det är bara ett vitt sjägg och en pipa som fattas så är jag klokheten själv för jag har redan en gungstol :)

Annash måru? Som Madickens vän Abbe hade sagt.

Jotack. Rätt fint. Har det rätt fint. Speciellt för tillfället eftersom jag hämnades på min granne för en stund sen. Tänker inte säga hur. Men "revenge is sweet" stämmer i alla fall så ni vet!

Har iofs varit sjuk fram och tillbaks under veckans gång. Lite klurigt. Har känts som jag har influensa stundvis och vipps så går det över. Underligt. Hela veckan. Nåväl.

Ska sova nu. Och jag tänker sova väldigt länge. Ända tills jag är helt utvilad! Det ni. Det är sällsynt nu för tiden.

Gonatt!


HEMBYGDEN

 
Föll pladask när jag hörde den här.

SESAM ÖPPNA DIG

Nä jag måste berätta för er hur GLAD jag är! Alltså!!!!

Om ni tvekar på om det där ordspråket "livet är som en bergochdalbana" är sant, så kan ni ju fråga mig för jag är ett svinigt säkert vittne på att det är huuuur sant som helst!

Ibland när jag tänker på allt från början till nu så känns det så bisarrt!

Jösses..... Alltså, näe.... Jag hade massa i huvet nyss och nu är det borta och jag ligger bara här och ler från ena örat till det andra.

Det här är ju självklart för vissa men jag tänkte ikväll "tänk att det finns människor som verkligen uppskattar mig och dessutom visar det och t o m säger det!" vilka underbara människor det är.

Alltså jag är så glad!!! Jag har haft världens bästa helg ska ni veta. Äntligen är mitt liv så som det alltid borde ha varit. Haha, ingen förstår detta men det känns typ som att jag varit stängd i hela mitt liv och nu har öppnats! Det hände i somras! Det är en så sjukt underbar känsla!

Åh och jag bara önskar att alla människor (utom idioter) kunde få uppleva samma sak.

Det känns som jag har gett, gett och gett och nu är det dags att få tillbaka lite. Äntligen. Äntligen. JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!!!!

(nej, jag är faktiskt inte full. Full av kärlek i så fall)

Åså tänkte jag precis så här, går in på instagram och får se detta. Seriöst, hur läskigt är det då?! Visst jag är ju en zodiak-nörd men ERKÄNN!!



FLYGA

Nu flyger min kompis till Nya Zeeland och tre andra är i USA. En är i Svalöv och jag är i Malmö. Skulle bara säga det.

Bazinga. Skulle också säga att jag ler nästan hela tiden nu för tiden och mår i största allmänhet finemang.
Häromdagen fick jag höra nåt fint: "vet du varför jag gillar dig så mycket Jenni? För du är alltid så glad och gör alla andra glada"

Då blev jag ju såklart ännu gladare eftersom det är precis så jag vill vara och önskar att fler vore. Tänk vad många som gör dig nere istället för att göra dig uppåt. Slösa inte tid på såna!

Hmmm what else... Jag gjorde äppelkaka i... Förgår, den blev jättegod!

Idag är jag ledig så jag har mest haft det extremt skönt hela dagen, vädret är horribelt och då är det ju skönt att vara inne, men när man sen vill gå ut så är det inte lika kul.

Jag är övertaggad på halloweenfest, känner för att satsa allt på min utklädnad i år. Så himla kul!

Nu gör ni som jag och Oprah säger, och hör sen. (hör sen? Svenskan är konstig)


FÖRLÅT

Tänk att jag i hela mitt liv har hållt på att vänta, vänta och hoppas på att den ena och den andre ska fatta att den gjorde fel, ångra sig och komma och säga förlåt. Det har hänt typ 5% av alla gånger som jag gått och väntat.

Det händer alltså nästan aldrig. Jag blir verkligen ledsen av det. Man tror att varje gång telefonen ringer så är det den som vill säga förlåt, varje gång man får ett sms tror man det ska stå "förlåt", t o m när man hör nån i trappen så tänker man "nu kanske". Men det kommer aldrig.

Det kommer aldrig.


RSS 2.0