KVINNOR

Idag slog det mig. Vad ska man med män till, egentligen? Jag menar inte att man måste leva utan dem, men varför skulle man vara tvungen att leva med dem? 

Vi behöver ju inte dem alls längre! Vi kan tjäna pengar själva, vi kan sköta hemmet själva, vi kan skaffa barn själva och uppfostra dem själva. Vad har vi mannen till? SEX! Det är det enda! Det enda vi kan sakna är sex!

Låter det bekant..? 

Det finns inget som gör att vi skulle vara underordnade männen längre, förutom möjligtvis fysisk styrka. Och numera finns det ju många kvinnor som är minst lika starka som män. Däremot har vi ett helt annat intellekt och helt annan psykisk styrka och det kommer nog aldrig ändras.

Så aa... Vart är vi påväg, som Ingvar Olsberg hade sagt? Till en värld styrd av kvinnor!

Det är vad jag tror!

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Om man verkligen tänker efter och inser hur många idioter det finns och till vilken grad, jag menar typ presidenter och sånt som inte gör annat än att bloda ner sina händer för pengar... Sen alla andra mördare och pedofiler och skit, men till sist till de där som är så nära inpå, som alla dessa personer som helt enkelt är kassa som vänner. Då inser man vilken bra människa man är, jämförelsevis. I övrigt är jag så lycklig just nu och älskar mitt liv och personen jag är idag och det faktum att jag känner att jag växer. Det är så underbart att jag vill gråta men grejen är att jag knappt kan det längre efter att jag grät dag och natt i två månader. Konstant. Jag grät i sömnen, jag grät när jag vaknade, jag grät under hela dagen och så grät jag mig till sömns. Varje dag. I två månader. Och nu kan jag inte sluta le. Det är så underbart. Men jag är tacksam även för den perioden av mitt liv för nu vet jag vilka som verkligen finns där och inte. Det är jäkligt bra att veta faktiskt. Det känns faktiskt som att det finns en mening med allt. Imorgon ska jag till morfar <3 Äntligen får jag träffa honom igen! Min fina älskade morfar. Hoppas det blir lite sol. Snälla..? Liiiite åtminstone..?


LYCKLIGASTE DAGEN

De lyckligaste dagarna i mitt liv: Alla fina dagar med mormor och morfar som barn. Dagen jag fick en katt. Dagen jag såg Timbuktu första gången (jag vet men jag va 16) Dagen jag åkte till URF första gången. Dagen i Venedig. Dagen jag insåg att jag skulle se Michael Jackson (sen dog han. För alltid bitter.) Dagen jag flyttade från Karlshamn till Malmö. Dagen jag fick min egen lägenhet. Dagen jag fick heltidsjobb. Dagen jag insåg att jag har en familj. Och alla dagar senaste veckan!!! :D :D


RSS 2.0