PUSTA UT

PJUH! Vilka intensiva två senaste veckor (det där måste vara felformulerat? Nåväl) men så roliga de har varit!

Nu är jag hos morfar och pustar ut. Det är typiskt höstväder dvs kallt, regnit och grått. Men det gör inget. Jag ska ändå bara vara inne och ha det lugnt, tyst och mysigt. Älskar att vara hos morfar.

Nu ska jag hjälpa honom med middan. Det blir stekt fläsk med löksås och pärer! Det äter jag bara när jag är här.

Imorgon ska jag tillbaks till Malmö och träffa killen som gör mig glad. Sen blir det jobb fram till fredag och en heldag med choklad på lördag! Inte fy skam :)

Hej på er!

Så här såg min torsdagkväll ut + mycket mer. Så bra, så fint. :)


KVALITET > KVANTITET

Få, men superbra vänner. De allra bästa av de bästa.

Älskar dem alla! Tänk att det finns så fina och bra människor va :) Som aldrig svikit! Lucky me!

Kärlek!

Här är en av dem, ume-jäntan som hälsade på i helgen. Och jag som beställer taxi. Fint!


VAL

Blåval. Knölval. Riksdagsval.

Inget av valarna ovan ska jag skriva om nu... Eller valen. Valet. Öh. Den vita valen eller de olika valen vi gjorde. Så roligt det kan bli med grammatik!

Men eh, ja... Det är ju lite jobbigt ibland. Just nu t ex. Härom morgonen beslutade jag mig helt plötsligt för att nu vill jag flytta!
Hur kunde jag göra det när jag typ två dagar tidigare bestämt mig för att jag ska bo här ett tag till? Jo, det ska jag berätta för er. Det bodde tidigare en grabb ovanför mig som vissa dagar spelade punk och rock. Notera DAGAR.
Nu har grabben flyttat ut och en/flera snubbar flyttat in som är tysta på dagarna och har arabiska fester på nätterna, eller spelar tv-spel/skypar med datorn/tvn inkopplad i FETASTE högtalarna. Det är jättekonstigt eftersom såna ljud är jobbiga att höra så högt även för en själv. Men tydligen inte för honom/dem.

Och eftersom min irritation nu växt sig så stark emot detta så gör den att de andra irritationsobjekten också blir värre. Som t ex kiss och loskor i hissen, att hissen går sönder ibland och känns livsfarlig varje gång man åker, att tvättstugan inte städats sen huset byggdes, att det blir stopp i min vask varannan vecka, att jag inte har nåt förråd, att duvorna är psykade och anfaller min balkong, samt att jag bor i ett ghetto där det sprängs saker lite då och då. I övrigt vill jag gärna unna mig själv ett normalstort kök och normal plats för mina kläder och skor. Jag är så värd det för jag har ALDRIG haft det. Jag har ALDRIG, i hela mitt liv haft tillräcklig plats för mina grejer och jag har aldrig trivts i något kök (utom mormor och morfars).

MEN! Det finns såklart positiva saker också, framför allt att hyran är jättelåg, att jag bor centralt och har nära till allting, och på ett sätt föredrar jag "ghetton" för det blir inte så jävla "svennigt" ursäka och no offence men jag orkar inte förklara den biten. Och som sagt, jag känner mig väldigt hemma här nu, men jag kom fram till härom morgonen att det nog har mer med mig själv att göra och inte så mycket med lägenheten.

Så egentligen är enda problemet hyran. Fast det är egentligen inget problem, utan mer en prioriteringsfråga, vill jag lägga 2-3000 mer varje månad på en hyra istället för att spara och roa mig för dem som jag gör nu? Jag är ju inte hemma så värst mycket ändå nu för tiden, MEN det beror till en LITEN del också på att jag inte helt trivs. För att det är lite för trångt, och oljudit.

Dessa VAL! Nu ska jag i alla fall leta billiga tvåor på nätet, det skadar ju inte att titta och öka valmöjligheterna ännu mer mähähähähä. Wish me luck.


TYCK INTE SYND OM MIG

Jajaja, jag har haft det svårt och jobbigt och motigt och you name it, men här sitter jag nu och mår fint.

Ibland känns det som att andra tror att för att man har haft det så jobbigt så är man liten och svag. Men hallå, det är ju tvärtom.

Jag kan förstå om man tycker lite synd om mig och jag förstår de som vill visa att de tycker synd om mig för att de vill visa att de bryr sig. Jag uppskattar det såklart. Men egentligen tycker jag inte att folk ska tycka synd om mig. För det är inte synd om mig. (ju mer man skriver det uttrycket desto konstigare låter det. Som att man är omgiven av synd? Aja moving on) Jag är en fighter och en survivor helt enkelt så var glada för det istället :)

För övrigt så förstår jag inte varför jag sminkade mig idag. Det var verkligen totalt onödigt. Men men, nu ska jag måla och imorgon ska jag tatuera mig för andra gången! Sist var 2,5 år sen.

Peace!


HEMMA

Jag känner mig så himla hemma i min lya nu. Det är så skönt för det var längesen jag kände mig hemma nån stans. Ibland får jag lust att flytta för att jag vill ha nåt större men det får nog dröja ett tag till. Nu har jag bott här i 1 år och 2 månader. Det är det längsta jag bott nån stans i Malmö.

Och Malmö, vilken stad, jag trivs så sjukt bra här! Det känns på nåt sätt som att jag kommer bo här väldigt länge. Även om min största dröm är att resa och se världen. Vi får väl se. Men just nu känns det väldigt bra att vara hemma :)


I ETT NÖTSKAL

Näst senaste samtalet mellan mig och min barnmorska:

- Hej, jag behöver fler p-piller.
- Ok men nästa gång MÅSTE du göra en undersökning först annars kan jag inte skriva ut fler. Det är jätteviktigt för vi måste göra så.
- Ok.

Senaste samtalet mellan mig och min barnmorska:

- Hej, jag behöver fler p-piller och så antar jag att vi ska boka tid för undersökning också?
- Nejdå, det behövs inte. Vi ska bara kolla ditt blodtryck, är det det du menar?
- Nej sist verkade det väldigt viktigt att jag skulle göra en undersökning också?
- Varför det?
- Ja det vet nog du bättre än jag hoppas jag?
- Ok, vi gör så här att vi bokar in en undersökning så har du det gjort, blir det bra?


..... WTF?


RSS 2.0