IMMUN

HELT ÄRLIGT: Jag tror att jag har blivit immun mot all skit så nu kan jag inte göra annat än att älska livet oavsett vad som händer! Det har hållt i sig så länge och det slutar inte!

Jag älskar mig, jag älskar alla som jag älskar och jag älskar livet!

GLÖM INTE: ALLT som du är med om, bra och dåligt, all tur, otur, hemska upplevelser, underbara upplevelser, alla ashål som gör allt för att sabba ditt liv, alla fina personer som ställer upp för dig och gör dig glad, saker som skiter sig totalt och saker som lyckas.... ALLT formar DIG till den DU är... ALLT stärker dig.

Du kommer till en punkt när du vet vad som räknas för DIG, när du väljer vad DU vill ha i DITT liv och inte. Då kan allt bara stärka dig ännu mer. Inget kan fälla dig. ALLT stärker dig.

21

För ca en månad sen fyllde jag 21 år. JAG ÄR SÅ GAMMAL AAAAAAH AAAAH AAAAAH JAG VILL INTE AAAAH.
Ålderskris. Men jag hade en SUPERFIN födelsedag! Tack vare Ron Awesomeness. Nog den bästa födelsedagen jag nånsin haft... Den här och när jag fyllde 19 när mina fina vänner hade en överraskningsfest för mig är de två bästa i mitt liv ♥


Ron bjöd mig först på en reggaekonsert i Malmö


Me and my hot american


Ellen var med!


Peetah Morgan!

Sen bjöd han mig på vääääääärldens godaste mat på en italiensk restaurang




Jag fick en jordgubbsskiva i mitt vatten! Mums


Min mat, nötköttsmedaljonger på grönsaksbädd, kryddsmör och potatisklyftor.. minns inte såsen.
Ron åt en caesarsallad som också var helt sjuuukt god... AH! Mat ♥

Underbar födelsedag!!!! :D

BTH



Här sitter jag i en... ja vad ska man kalla det... Det är en globformad fotölj. Det känns som att jag sitter inuti en boll. Väldigt mysigt! Skulle kunna bo här ett tag hehe. Mitt egna lilla skal. Jennifer the turtle.

Nej som ni märker är jag ganska uttråkad. Jag följde nämligen med Ron till jobbet idag och medans han jobbar hänger jag i biblioteket. Väntar på att han ska komma hit så vi kan äta lunch. Börjar bli lite hungrig. Magen kurrar så högt att jag tror att nån hör.

Då kanske man undrar varför jag följde med honom till jobbet istället för att vänta hemma. Och eftersom jag inte har nåt bättre för mig så kan jag ju berätta lite om det.

Det är nämligen för att Ron bor på ett ställe där städning ingår i hyran, en gång varannan vecka. Det är hans hyresvärds dotter som städar. Och hon är så fruktansvärt otrevlig. Inte öppet. Utan i smyg liksom. Inte mot Ron utan bara mot mig! Ron pratar ju engelska och förstår knappt nånting på svenska så när hon ska säga nåt otrevligt säger hon det till mig på svenska så att han inte ska förstå. En riktig bitch alltså! 

Och idag är städdagen så jag ville inte vara hemma när hon kommer. Plus att jag har varit så nyfiken på hur Rons arbetsplats ser ut ganska länge nu! Så kul att se. Han jobbar på Blekinges Tekniska Högskola i Karlskrona, därav titeln på da inlägg.

Annat...
Idag åker mina kära hyresvärdar till Dubai. Där är det 30 grader varmt. Om jag är avundsjuk? Jovars... så att jag nästan kräks :) Men måste säga att det är mest pga värmen och inte stället.
Igår såg vi filmen The Tourist, ni vet den med Angelina Jolie och Johnny Depp. Där är de i Venedig och det fick mig att minnas när jag och Lovisa var där. Helt underbart ställe. Blev fullkomligt kär. Vill dit igen!
Filmen var helt ok för den som undrar. Gillade inte Angelinas roll dock.

Tråkigt inlägg. Men det hjälpte i alla fall mig att fördriva några minuter :)

Ciao!


När vi åkte gondol i Venedig ♥


SHIFT

ja. ja, ja. min bday, some news, eller varför inte om dagens mission som geisha. eller gårdagens reunion.
det skulle det här inlägget kunna innehålla.

men nä. jag är för lat! alldeles för lat. jag orkar inte ens hålla in shift speciellt ofta. så lat är jag idag.
så istället blir det bara massa onödigt babbel.

eller ja, nu kände jag visst för att droppa en nyhet ändå bara för det. på gymnasiet skrev jag en novell... som jag antar att det är. typ. eller bara en berättelse kanske. let's call it a berättelse bara. iaf.. så tänkte jag försöka få den publicerad. för jag har tänkt på det ända sen jag skrev den. för jag blev faktiskt väldigt nöjd med den. ja... så är det tänkt.

sen jag slutade läsa franska har jag velat fortsätta läsa det igen. fast jag gjorde ju inte det på gymnasiet. men jag ville faktiskt. men jag gjorde det inte. eftersom jag hade varit tvungen att börja på steg 3. vilket jag vet att jag inte hade dugit till what so ever. men jag vill verkligen läsa det. så jag kanske borde göra det. eller, klart att jag borde! men pallar man ta lån för det? frågan. eller.... eh whatever sålänge.

jag har kommit på att jag är SJUKT självständig these days. jag pallade t o m hålla in shift rätt länge för att förtydliga det.

men men. nu ska jag plocka upp min mobiltelefon, trycka på "call number" för att reda ut en grej som inte borde vara i behov av att bli utredd. men det måste göras. och nu är det jag som måste dra i första knuten. fast det inte borde vara så.

i'll be back.

RSS 2.0