MOMMY

Det finns så många kvinnor i den här världen som föder barn fastän de verkligen inte borde.  Antingen föder de barnen för sin egen skull, att de känner sig ensamma. Eller föder de för att mannen bett dem. Eller så föder de för att de tror att de blir så bra mammor, alltså har de ingen självinsikt. Som om detta inte vore nog så föder de inte bara 1 barn, utan flera stycken! En del med flera olika pappor. I flera olika städer, eller varför inte länder.

Att kunna just föda ut ungen anser inte jag vara något underbart, mera jobbigt. Men när vi nu kan det som kvinnor så måste man väl för fan tänka efter och fatta att man har en väldig makt? Det handlar om människors liv här! Men det dessa mammor inte tänker på är just det. Det handlar inte bara om DERAS liv utan också om barnens! Och pappans..

Man hör så mycket tjat om att pappor inte tar sitt ansvar och det stämmer säkert i en väldigt stor utsträckning. Men har ni tänkt på hur många mammor som gör såhär? Det är fan inte heller att ta nåt jävla ansvar.

Sen ska man inte föda ut en massa ungar om man inte kan ta hand om dem eller inte vet hur man gör sitt bästa för att de ska må så bra som möjligt.
Många verkar inte fatta att ett barn faktiskt är en all or nothing satsning. Antingen får man ju ge allt, eller så får man skita i att skaffa barn över huvud taget. Då mår barnet bäst. Det är att tänka på sitt barn och inte på sig själv.

Därför stör jag mig också lite på alla dessa för unga mammor som faktiskt planerar sin graviditet. De kan ju inte tänka speciellt långt de heller? I alla fall inte på barnets bästa.

Man kan inte vara egoistisk när det gäller ens barn!
Jo, det kan man ju tydligen. Idioter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0