ÖNSKAN

Jag önskar att jag aldrig, aldrig, aldrig, aldrig aldrig aaaaldrig någonsin kommer behöva göra en abort. Aldrig aldrig någonsin.

Vill helst slippa föda barn också men den åsikten kan ju ändras på 8 år kanske.

Alltså, jag är väldigt tacksam för väldigt mycket här i livet, men jag kommer alltid att tycka att det suger att vara kvinna jämfört med att vara man. Det är helt enkelt ett surare liv att leva oavsett om "Sverige är det mest jämställda landet" och "män rakar sig i ansiktet". För det är nämligen de två kommentarerna man får tillbaka varenda gång man klagar på att vara kvinna.

Även den här "nej jag tycker det är kul att vara kvinna för det är så roligt att klä upp sig". Ok, jag själv hade faktiskt gärna bytt bort höga klackar och smink mot att:

Slippa mens och mensvärk
Slippa hormoner from hell
Slippa käka piller som ökar cancerrisken bara för att män inte vill ta dem men tycker det är jätteskönt att spruta in miljontals spermier i en. Visste ni att det finns p-piller för män, men de säljs inte pga att män inte efterfrågar det. Såklart inte! De är ju så bekväma nu så varför skulle de? Hallå eller.
Slippa föda barn och aaaaaallt som det kan innebära, bland annat att bajsa ur fittan. Vem vill det?
Slippa få en asful kropp efter att man fött barn
Slippa få sämre lön bara för att man inte har en snopp
Slippa stå där med ingenting vid en skilsmässa pga att man varit mammaledig och jobbat deltid eftersom mannen jobbat eftersom han tjänar bättre
Slippa få en kass pension pga samma orsaker
Slippa att alltid få svaren "du överreagerar, var inte så känslig, du överdriver" osv pga att män är robotar som inte fattar eller känner och inte vill försöka förstå nånting av nånting

Och tänk bara det här:
En kvinna som har sex med vem hon vill när hon känner för det - Hora
En man som har sex med vem han vill när han känner för det - Respekt

Ja man kan ju hålla på i en evighet.

Nu är man kvinna så det är ju bara att göra det bästa av situationen. Tyvärr går den ju inte att förändra speciellt mycket. Man måste käka piller, annars blir man gravid. Blir man gravid kan man välja abort eller föda, alltså pest eller kolera. Det här med lönen kommer ju tydligen aldrig att ändras eftersom alla vet om det och vetat om det aslänge men skiter i det. Hormonerna kan man inte göra nåt åt.
Och framför allt: MEN NEVER CHANGE, ok? THEY NEVER CHANGE. Hur mycket man än hoppas, hur mycket man än förklarar, hur mycket man än försöker lära dem - they never fucking change.
Sååå... det enda man kan göra egentligen är att INNAN man blir ihop en man HOPPAS GÄRNET på att han har en hjärna och ett hjärta som inte är odlat av satan själv. Då kan man få ett rätt nice liv tillsammans eftersom han inte kommer ge en ett rent helvete.

Så, nu har jag hatat på män igen, känns lika bra varje gång. Kan rekomendera alla kvinnor att ha en fett negativ inställning till män för det är så skönt när man då once in a while blir smått positivt överraskad! Har ni en positiv inställning till dem nu kommer ni att bli besvikna om och om igen och tillslut få en negativ inställning ändå. Sååå det är lika bra att ta tjuren vid hornen från början!

Snopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0